« Zpět

Zlatá koruna - 20 nejoblíbenějších produktů je ve finále Ceny veřejnosti!

| 9. března 2022 - 11:00 | Zprávy

Již dnes začíná finálové kolo Ceny veřejnosti Zlaté koruny, do něhož se probojovalo z nominačního kola 20 nejoblíbenějších finančních produktů. Který z nich se umístí na příčkách vítězů, může široká veřejnost ovlivnit hlasováním na webu www.zlatakoruna.info až do 1. května 2022. Vyberte i Vy nejoblíbenější produkt letošního roku!

Ve Zlaté koruně aktuálně probíhá jubilejní 20. ročník soutěže, ve kterém se jako každoročně rozhoduje o nejlepších produktech finančního trhu. Téměř 400 odborníků z řad Finanční akademie Zlaté koruny ohodnotí kvalitu produktů. Navíc zvolí i Novinku roku. Poprvé akademici také posoudí novou produktovou kategorii – Zelenou korunu.

Vedle odborného hodnocení Finanční akademií probíhají také dvě ankety nejoblíbenějších finančních produktů veřejným hlasováním v Ceně veřejnosti a Ceně podnikatelů. Cena podnikatelů je jednokolová, zatímco v Ceně veřejnosti musí produkty uspět ve dvou kolech. Během nominace (prvního kola), která byla ukončena 6. března 2022, měla veřejnost možnost projevit svou podporu kterémukoliv produktu aktuálně nabízenému v České republice. Dvacet produktů s nejvyšším počtem nominačních hlasů postoupilo do druhého kola. V tomto finálovém hlasování startujícím dnešním dnem může každý znovu podpořit svého favorita z finálové dvacítky a pomoci mu k vítězství a zisku Zlaté, Stříbrné nebo Bronzové koruny.

Hlasovat ve veřejných anketách je možné do 1. května 2022. V tento den bude ukončeno finálové kolo Ceny veřejnosti, ale i jednokolová Cena podnikatelů, ve které soupeří produkty určené podnikatelům. Vyhlášení oceněných produktů bude 9. května 2022.

Hlasující mají také možnost zodpovědět při hlasování tipovací otázku a zařadit se tak do soutěže o zajímavé ceny od partnerů soutěže. Vyhrát lze například plné stipendium na Vysoké škole ekonomie a managementu (VŠEM), šperky dle vlastního výběru z dílny JK Jitka Kudláčková, voucher na víkend s elektromobilem od energetické společnosti ČEZ a další hodnotné ceny. Kdo tedy nejdříve správně tipne, kolik aktivních produktů bude k ukončení hlasování na webové stránce www.zlatakoruna.info?

20 finalistů Ceny veřejnosti Zlaté koruny 2022*:

Produkt Kategorie Poskytovatel Odkaz na webu Zlatá koruna
Aplikace MONETA Smart Banka On-line aplikace MONETA Money Bank detail
Běžný účet Air Bank Běžné účty Air Bank detail
Běžný účet Tom Plus - zcela ZDARMA a bez podmínek s neomezenými výběry hotovosti ze všech bankomatů v ČR i v zahraničí ZDARMA Běžné účty MONETA Money Bank detail
Běžný účet ZDARMA A BEZ PODMÍNEK s výběry po celém SVĚTĚ ZDARMA Běžné účty Equa bank detail
Comfort PLUS: povinné ručení i havarijní pojištění v jednom Povinné ručení Generali Česká detail
ČSOB Drobné On-line aplikace Československá obchodní banka detail
ČSOB dynamický účastnický fond Penzijní spoření ČSOB Penzijní společnost detail
ČSOB Plus Konto Běžné účty Československá obchodní banka detail
ČSOB Premium Karta Kreditní karty Československá obchodní banka detail
ČSOB Premium Konto Běžné účty Československá obchodní banka detail
ČSOB Smartbanking On-line aplikace Československá obchodní banka detail
Fio osobní účet bez poplatků Běžné účty Fio banka, a.s. detail
Generali Fond globálních značek Podílové fondy Generali Investments CEE detail
George v mobilu On-line aplikace Česká spořitelna detail
CHYTRÝ účet ZDARMA BEZ PODMÍNEK S VÝBĚRY ZDARMA VŠUDE na světě, slevou až 30 % při placení kartou a okamžitými platbami Běžné účty Raiffeisenbank detail
Mobilní eKonto: všechny produkty BEZPEČNĚ a JEDNODUŠE pod palcem na jednom místě pro občany i podnikatele On-line aplikace Raiffeisenbank detail
MŮJ MAJETEK Pojištění domácnosti Generali Česká detail
MŮJ ŽIVOT Rizikové životní pojištění Generali Česká detail
Povinné ručení s digitální asistencí Povinné ručení Generali Česká detail
Stavební spoření - tarif Aktiv Stavební spoření ČSOB Stavební spořitelna detail

*produkty jsou řazeny abecedně

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.