« Zpět

Zlatá koruna zná vítěze své soutěže pro veřejnost, který nejlépe tipoval: vyhrál prsten od šperkařství JK Jitka Kudláčková a věnoval ho manželce

| 27. října 2021 - 10:37 | Zprávy

Vítězem letošní veřejné soutěže Zlaté koruny se stal pan Ladislav z Brna. V anketní otázce připojené k hlasování o Ceně podnikatelů a Ceně veřejnosti se se svým tipem nejvíce přiblížil celkovému počtu aktivních produktů na webové stránce Zlaté koruny. Vyhrál tím hodnotnou cenu poukaz na šperk od šperkařství JK Jitka Kudláčková v hodnotě 10 tisíc korun.

Pan Ladislav sleduje portál Zlatá koruna dlouhodobě a oceňuje jeho přínos pro nejširší veřejnost. „Finančním trhem se zabývám pouze okrajově a tak jsem rád, že se mám kde poradit. Zlatá koruna nabízí srovnání produktů jednotlivých bank přehledně a na jednom místě. Myslím si, že si za ta léta vytvořila důvěryhodné jméno. Ze služeb, které nabízí, se mi líbí také poradna Peníze v roušce, ve které odborníci odpovídají na zcela konkrétní dotazy návštěvníků webu.“

Do tipovací soutěže se výherce zapojil jen ze zvědavosti, s touhou zkusit štěstí a vyhrát některou z hodnotných cen. Kromě poukazu od šperkařství JK Jitka Kudláčková si mohl vybrat jako cenu stipendium od vysoké školy VŠEM nebo elektromobil na víkend od společnosti ČEZ.

Cena podnikatelů a Cena veřejnosti, které byly s tipovací otázkou spojeny, jsou v rámci každoroční soutěže Zlaté koruny specifickou kategorií ocenění. Zatímco v hlavní soutěži hodnotí nejlepší finanční produkty v kategoriích ekonomičtí odborníci sdružení v téměř 400členné nezávislé Finanční akademii Zlaté koruny, v Ceně podnikatelů a Ceně veřejnosti formou ankety hlasuje laická veřejnost.

V příštím již 20. ročníku soutěže finančních produktů Zlatá koruna bude opět možné veřejně hlasovat v roce 2022 na již tradičních webových stránkách www.zlatakoruna.info.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.