« Zpět

Zlatá koruna zahajuje 21. ročník soutěže o nejlepší finanční produkty roku 2023

| 15. listopadu 2022 - 16:28 | Zprávy

Zlatá koruna, nejstarší celostátní soutěž finančních produktů u nás, zahajuje 21. ročník soutěže. Téměř 400členná Finanční akademie, složená z nezávislých odborníků, opět ohodnotí stovky finančních produktů ve spotřebitelských a podnikatelských kategoriích. Vedle odborného hodnocení probíhá i anketa veřejnosti o nejoblíbenější finanční produkty Cena veřejnosti a Cena podnikatelů. Své oblíbené produkty tak může každý podpořit na webu www.zlatakoruna.info.

V současné době vysoké inflace pomáhají veřejnosti výsledky hodnocení v soutěži Zlatá koruna orientovat se v široké nabídce finančních produktů a usnadňují porozumět nabídkám finančních společností. Zlatá koruna pomáhá i v souvislosti se zvyšováním úrokové míry tím, že poskytuje rady a informace o spořicích produktech a úvěrech.

V roce 2022 pokračoval projekt Peníze v roušce. Tento unikátní rádce nabízí možnost zeptat se odborníků zdarma na cokoli z oblasti financí, a to nejen v souvislosti s doznívající pandemií. V této poradně odpovídají odborníci z řad členů Finanční akademie a tak se staly Peníze v roušce obsáhlou a cennou databází, v níž je možné najít stovky rad, informací a odborných názorů týkajících se osobních i podnikatelských financí. Nyní bude tento projekt pokračovat jako Rádce Zlaté koruny i bez roušky.

V anketě Cena veřejnosti je možné hlasovat hned dvakrát. V prvním nominačním kole lze udělit hlas jakémukoliv produktu na trhu. Do finálového kola pak postoupí 20 finančních produktů s největším počtem hlasů a rozhodne se v něm o vítězích. Cena podnikatelů je jednokolová. Pro hlasující jsou připraveny zajímavé ceny. Hlasovat v anketě 21. ročníku soutěže Zlatá koruna je možné na webových stránkách http://www.zlatakoruna.info, kde jsou k dispozici i pravidla soutěže.

Výsledky odborného hodnocení a veřejných anket nového ročníku soutěže finančních produktů Zlatá koruna budou známy v květnu 2023.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.