« Zpět

V roce 2012 byli nejnáchylnější k úrazům lidé z Českokrumlovska a Českobudějovicka

| 25. února 2013 - 13:46 | Zprávy | Životní pojištění

S největším procentem vyjadřujícím pravděpodobnost úrazu stanuli v čele žebříčku podle okresů za uplynulý rok 2012 lidé z Českokrumlovska a Českobudějovicka. Na opačném pólu tabulky figurují lidé z okresů Mladá Boleslav a Mělník. Vyplývá to z ČSOBP Indexu úrazovosti, kterým ČSOB Pojišťovna nově sleduje, jak se liší míra pravděpodobnosti vzniku úrazu u lidí z jednotlivých okresů republiky.

 

„Odpověď na otázku, proč tomu tak je, znají asi nejlépe přímo lidé v daném okrese. Z našeho úhlu pohledu je to statistická zajímavost, která poukazuje na to, že v některých okresech jsou na sebe lidé opatrnější a v jiných se zase úrazy lidem stávají častěji,“ uvedla Sylva Svobodová, ředitelka odboru služeb klientům životního pojištění ČSOB Pojišťovny a dodala. „Vznik úrazu může nejvíce ovlivnit člověk sám svým chováním, které by mělo být co nejvíce preventivní.“
 
Hodnoty ČSOBP Indexu úrazovosti spočítala ČSOB Pojišťovna úplně poprvé, a to na základě statistik nahlášených úrazů jako podíl počtu úrazů, které se staly v daném období v příslušného okresu a počtu životních a úrazových pojistek existujících v této době v daném okrese. Промокод Melbet: актуальный перечень подарков. Что такое промокод Мелбет: особенности. Правила отыгрыша промокодов. Витрина промокодов: Промокод Мелбет Украина Используйте промокод Мелбет при регистрации и получайте бонус до 30% от первоначальных денег. Не забывайте указать промокод, так как без него бонус действовать не будет. По поводу актуальных подробностей акции вы можете обратиться в поддержку БК Melbet прямо на сайте в форме обратной связи. Актуальные промокоды Мелбет 2021 год: Hodnota 17 % u lidí z Českokrumlovska za rok 2012 tak znamená, že ze sto pojištěných se úraz přihodil 17 lidem. Naproti tomu u lidí z okresu Mladá Boleslav je riziko, že se jim stane úraz podle těchto dat více než pětkrát nižší (3 úrazy na 100 pojištěných lidí).
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.