« Zpět

Pojišťovna České spořitelny o měsíc prodlužuje akci zaměřenou na vážné životní situace

| 29. června 2015 - 11:35 | Zprávy | Životní pojištění

Pojišťovna České spořitelny o měsíc prodlužuje akci „Dvakrát víc za nemoci způsobené klíštětem“. Klientovi, který si do 31. 7. 2015 sjedná FLEXI životní pojištění (nebo FLEXI JUNIOR) s pojištěním velmi vážných onemocnění a v budoucnu onemocní lymeskou boreliózou nebo klíšťovou encefalitidou, pojišťovna vyplatí dvojnásobek sjednané pojistné částky.

Již evidujeme první pojistné události způsobené infikovaným klíštětem. Vlhké a teplé počasí klíšťatům vyhovuje, letos bychom měli být obzvlášť opatrní,“ varuje Petr Kohoutek, ředitel úseku pojištění Pojišťovny České spořitelny. „O nebezpečných nemocích přenášených klíštětem i o tom, jak se jich vyvarovat, koluje mnoho fám. Ve spolupráci s odborníky jsme proto pro širokou veřejnost na našem webu připravili sérii užitečných článků, které spekulace kolem klíšťat uvádějí na pravou míru.
 
Speciální akcí pojišťovna upozorňuje na vážné následky onemocnění způsobených klíštětem. V případě vážného průběhu nemoci* dostane klient dvojnásobek sjednané pojistné částky, maximálně o jeden milion více. Zvýhodnění se vztahuje na nově sjednané a přijaté smlouvy FLEXI, FLEXI JUNIOR a smlouvy převedené v rámci programu InSpiral v období od 1. 4. 2015 do 31. 7. 2015. 
 
*Akce se vztahuje na onemocnění dle Speciálních pojistných podmínek FLEXI životní pojištění čl. 9, bod B, odst. t), u) pro dospělé a čl. 10, bod A, odst. o), p) pro děti; a také na onemocnění dle Speciálních pojistných podmínek pro FLEXI životní pojištění JUNIOR, čl. 8, bod B, odst. o), p). 
 
Podrobnosti o akci najdete na www.flexi.cz/akce
 
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.