« Zpět

UniCredit Bank vrátí až 18 splátek nazpět za řádné splácení úvěru

| 26. března 2014 - 12:41 | Zprávy | Bankovní úvěry

UniCredit Bank představuje novinku určenou klientům, kteří se zajímají o optimalizaci spotřebitelských úvěrů. Kromě snížení měsíčních splátek, nebo získání dalších financí při stejných splátkách, navíc klienti při optimalizaci nyní získají až 18 měsíčních splátek nazpět. Odměna je platná pro všechny, kteří ctí své závazky a řádně a včas je splácí. Nabízené řešení aktuálně v Česku ani na Slovensku nemá obdoby, a kromě výhodných podmínek též podporuje dlouhodobé partnerství mezi bankou a klientem.

Výjimečná nabídka se týká optimalizace všech spotřebitelských úvěrů, kontokorentů a úvěrů z kreditních karet a platí při splatnosti nového úvěru na 84 měsíců (7 let). Za každý řádně splacený rok dostane klient jednu měsíční splátku nazpět, což může být vítaná odměna v době předvánočních nákupů i letních dovolených. Hlavní odměnu ve výši vrácení 12 měsíčních splátek klient získá po doplacení celého úvěru. Celkem tak může získat až 18 splátek nazpět.
 
„Jsme experti na optimalizaci. Umožníme klientům snížení měsíční splátky úvěru, nebo získání dalších finančních prostředků při stejné splátce, či kombinaci obou možností. A navíc nyní mohou klienti získat odměnu ve výši 18 splátek nazpět a uspořit téměř 40 % z výše požadovaného úvěru. Odměnu řádně splácejícím klientům vrátíme na jejich účet do poslední koruny,“ říká Marián Áč, ředitel pro financování domácností, UniCredit Bank. 
 
Ti, kteří požádají o sloučení úvěrů či novou půjčku, navíc nebudou platit po celou dobu splácení poplatek za správu a vedení úvěru. Veškerý proces sloučení je rychlý a banka také uhradí sankční poplatky předchozím věřitelům za předčasné splacení úvěru.
 
O převedení půjček do UniCredit Bank mohou klienti požádat na kterékoliv pobočce UniCredit Bank, UniCredit Bank Expres, nebo prostřednictvím bankovního e-shopu na adrese www.unicreditshop.cz. Pro vyřízení stačí doložit občanský průkaz a druhý doklad totožnosti, doklady ke stávajícím závazkům, např. výpisy z účtu, ze kterého jsou prováděny splátky vašich stávajících půjček, výpisy z kreditní karty, případně úvěrové smlouvy. O ostatní se postarají specializovaní bankéři UniCredit Bank.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.