« Zpět

UniCredit Bank představuje výjimečnou nabídku v oblasti spotřebitelského financování

| 17. října 2014 - 15:56 | Zprávy | Bankovní úvěry

Od poloviny října mohou klienti při převedení půjčky do UniCredit Bank ušetřit až 30 % na měsíční splátce při zachování stejné doby splatnosti. Navíc jako bonus na ně čeká možnost získat nový smartphone zdarma. K vyřízení půjčky přitom stačí jediná návštěva pobočky a nebo bankovního e-shopu.

Podle průzkumů banky mnoho klientů již někdy využilo půjčku na domácí spotřebiče, rekonstrukci bytu, vybavení domácnosti, nákup osobního automobilu nebo si nechali sloučit v bance všechny své stávající úvěry.
 
„Nová půjčka od UniCredit Bank je určená pro klienty, kteří chtějí mít své finance pod kontrolu a při řádném splácení úvěrů výrazně ušetřit. Pro co největší komfort si ji navíc mohou sjednat nejenom na pobočce UniCredit Bank či UniCredit Bank Expres, ale také online v našem e-shopu,“ zdůraznil Giovanni Guidi, ředitel retailového bankovnictví UniCredit Bank.
 
Ušetříte až 30 % na měsíční splátce
UniCredit Bank, expert v oblasti optimalizace úvěrů, připravila pro své klienty jedinečnou nabídku. Při převedení úvěru do UniCredit Bank může nový klient ušetřit až 30 % na měsíční splátce při zachování stejné doby splácení. To vše je platné pro půjčku až do výše 600 000 korun. Navíc poskytnutí a vedení úvěru je zcela bez poplatku. Samozřejmě UniCredit Bank také poskytuje výhodnou cenovou nabídku a podmínky v případě, že si chce klient sloučit více než jeden úvěr. Nespornou výhodou zřízení nové půjčky je možnost až pětkrát odložit splátku.
 
Bez zbytečného dokladování bankéři UniCredit Bank vyřídí nejenom splacení  půjčky u původního poskytovatele, ale při sjednání pojištění a aktivně využívaného účtu za klienty zaplatí všechny poplatky spojené s předčasným splacením původních půjček. Navíc noví klienti, kteří si převedou půjčku v minimální výši 100 000 Kč s dobou trvání minimálně 48 měsíců spolu s pojištěním schopnosti splácet, získají nový smartphone zdarma. Nabídka je také platná při stejných podmínkách pro sloučení úvěrů.
 
_ _ _
Porovnejte si nabídku úvěrů, zde
_ _ _
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.