« Zpět

Stavební spoření Wüstenrot s úrokem z úspor 3 % ročně, překlenovací úvěry vyřizuje Wüstenrot od 1. listopadu zdarma

| 2. listopadu 2011 - 11:37 | Zprávy | Bankovní úvěry

[Tisková zpráva] Stavební spořitelna Wüstenrot přichází 1. listopadu 2011 s mimořádnou podzimní nabídkou. Úrokovou sazbu z úspor stavebního spoření u nově sjednaných smluv zvyšuje na 3 % ročně. Překlenovací úvěry vyřizuje bez poplatku. 
 
Wüstenrot nabízí v současné době nejvyšší úrok z vkladů na trhu, který je garantován po celou dobu spoření. 

[Tisková zpráva] Stavební spořitelna Wüstenrot přichází 1. listopadu 2011 s mimořádnou podzimní nabídkou. Úrokovou sazbu z úspor stavebního spoření u nově sjednaných smluv zvyšuje na 3 % ročně. Překlenovací úvěry vyřizuje bez poplatku.
Wüstenrot nabízí v současné době nejvyšší úrok z vkladů na trhu, který je garantován po celou dobu spoření. Výnos vkladů navíc zvyšuje státní podpora ve výši až 2000 korun ročně. U stavebního spoření Wüstenrot dosahuje zhodnocení vkladů při šestiletém spoření ročně v průměru až 5,95 %. Vklady stavebního spoření jsou ze zákona pojištěny až do výše 100 000 EUR, tj. přibližně 2,5 milionu korun. U běžných smluv jsou tedy pojištěny v plné výši. Výhodou stavebního spoření Wüstenrot je i skutečnost, že klient může spořit naprosto libovolně podle svých možností a může si zvolit jak způsob, tak frekvenci placení a také výši ukládané částky.

„Naše současná úroková sazba z úspor ve výši 3 % ročně je výjimečná. Je vůbec nejvyšší na trhu stavebního spoření a s úspěchem konkuruje jiným finančním produktům určeným k dlouhodobému uložení peněz,“ hodnotí nabídku Pavel Vaněk, generální ředitel a předseda představenstva společnosti Wüstenrot. „Vyšší úroková sazba platí i pro naše zvýhodněné produkty Kamarád+, Wüstenrot Team a Vychytané spoření,“ dodává Vaněk.

Překlenovací úvěr zdarma

Všechny žádosti o překlenovací úvěr podané do 20. prosince letošního roku vyřizuje Wüstenrot zdarma. Klient neplatí úhradu za zpracování a poskytnutí úvěru a ušetří tak až 15 000 korun, u právnických osob činí úspora na poplatku až 30 000 korun.

Náklady na koupi i výstavbu domu nebo bytu, na pořízení družstevního bydlení, na rekonstrukce i opravy i na vyplacení dědiců či manžela, to vše a ještě více lze uhradit z překlenovacích úvěrů. O překlenovací úvěr lze požádat současně s uzavřením smlouvy o stavebním spoření, úvěr je poskytnut bez akontace.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.