« Zpět

Společnost Cofidis slaví 30 let od svého vzniku, dostane nové logo a web

| 21. března 2012 - 8:52 | Zprávy | Bankovní úvěry

 

U příležitosti 30. výročí se společnost Cofidis rozhodla ke změně svého loga do modernější podoby, a to postupně ve všech osmi evropských zemích, kde Cofidis působí. Ruku v ruce s novým logem spouští Cofidis v České republice nový moderní web a začíná se věnovat aktivitě, která má v mateřské Francii již více než patnáctiletou tradici, sponzoringu silniční cyklistiky.
Společnost Cofidis, průkopník v oblasti poskytování spotřebitelských úvěrů na dálku, zaznamenala za poslední tři desetiletí významný rozvoj svých aktivit po celé Evropě. Od počátku své činnosti stavěla na silných hodnotách: transparentnost, důvěra a blízké vztahy.
Současné logo představila značka Cofidis poprvé v roce 1996, v době, kdy vznikl její profesionální cyklistický tým.
Nyní, po více než patnácti letech, bylo vytvořeno nové logo, které je dynamičtější, otevřenější, dává větší prostor pro značku a svým novým designem přináší nádech modernosti, přesnosti a podtrhuje postavení společnosti. Stejně jako v původním logu je zachován klíčový symbol Cofidisu – slunce, symbol bohatý na kladné hodnoty a znamení životní síly.
V České republice začala společnost Cofidis působit v roce 2004. Od té doby se úspěšně etablovala na trhu, nyní spravuje desetitisíce klientských účtů a má přes sto zaměstnanců.
Spolu s novým logem spouští Cofidis v České republice nový web, designově inspirovaný právě změnou loga. Kromě vzhledu webu se mění také jeho struktura, která je přehlednější a umožní zákazníkům lepší orientaci v navigaci a produktové nabídce.
„Dlouhodobě sledujeme statistiky návštěvnosti webu včetně chování uživatelů na něm. To jsou velmi cenné zkušenosti, které jsme v rámci redesignu webu zhodnotili,“ říká Marie Slepánková, marketingový specialista společnosti Cofidis, a dodává: „Z vyhodnocení následných analýz jsme pak vycházeli při restrukturalizaci webové prezentace společnosti tak, aby co nejvíce vyhovovala požadavkům zákazníků a zároveň odpovídala moderním trendům v oblasti webových stránek.“
Jednou z největších výhod nového webu je především tzv. „prescoringová“ kalkulačka, která žadateli o úvěr ukáže, jakou maximální splátku si může v současné době dovolit a nabídne tak řešení na míru aniž by mu hrozilo předlužení. Je to vůbec poprvé, kdy si klient může namodelovat úvěr na míru bez složitého vyplňování svých osobních údajů.
Kromě změny loga a webu Cofidis vstupuje do sponzoringu silniční cyklistiky v České republice. Na počátku roku uzavřela společnost Cofidis smlouvu s Českým svazem cyklistiky. Cofidis tak bude pro tento rok generálním partnerem Českého poháru silniční cyklistiky 2012. Tyto aktivity korespondují s mateřskou společností ve Francii, jejíž tým se pravidelně účastní prestižních závodů v silniční cyklistice jako je Tour de France či Giro d'Italia.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.