« Zpět

Raiffeisenbank vylepšuje úvěry na konsolidaci

| 26. září 2014 - 11:23 | Zprávy | Bankovní úvěry

Raiffeisenbank připravila řadu vylepšení své nabídky spotřebitelských úvěrů. Výhodnější než doposud jsou půjčky na konsolidace. Banka i u úvěrů na konsolidace vyplácí odměnu až 50 tisíc korun za řádné splácení, tato odměna přispěla k rekordnímu zájmu o půjčky. Novinkou u půjček je i možnost vyřídit vše z pohodlí domova bez jediné návštěvy pobočky.

Raiffeisenbank spouští řadu vylepšení ve své nabídce spotřebitelských úvěrů, k úpravám došlo především u úvěrů na konsolidaci a refinancování. „Zájemci o konsolidaci nebo refinancování mohou nově kromě nižších splátek stávajících úvěrů také získat za výhodnějších podmínek hotovost navíc, za klienta rovněž vyřídíme veškerou smluvní dokumentaci související s jeho stávajícími úvěry,“ uvedla produktová manažerka Raiffeisenbank Martina Sedláková.
 
Klienti tak nově mohou při konsolidaci či refinancování získat hotovost navíc až do výše 200 tisíc korun, maximální výše konsolidovaných úvěrů činí 500 tisíc korun a maximální splatnost 10 let. „Výhodou konsolidací je i výrazně nižší úroková sazba než u klasických půjček,“ dodala Martina Sedláková. Ve zjednodušeném procesu refinancování klientovi stačí jen přinést na pobočku smlouvu o úvěru nebo bankovní výpisy, veškeré převody stávajících úvěrů už za něj zařídí banka.
 
Spotřebitelský úvěr od Raiffeisenbank lze nově zařídit bez nutnosti návštěvy pobočky banky – po podání žádosti přes www.epujcky.cz bude klient kontaktován bankou a bude moci všechny podmínky domluvit online a smlouvy podepsat s využitím kurýra.
 
I na podzim bude pokračovat kampaň banky, která klienty odměňuje za řádné splácení částkou až 50 tisíc korun (v závislosti na výši úvěru a délce splatnosti). „Tato nabídka je u klientů velmi populární a přispívá k velkému růstu zájmu o naše půjčky. Od počátku kampaně máme 72 % měsíční nárůst prodejů a průměrný měsíční objem prodaných půjček je dvojnásobný. Letos v červnu jsme dokonce měli nejsilnější měsíční prodeje půjček v historii,“ uzavřela Martina Sedláková.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.