« Zpět

Půjčku, která vydělává, nabízí až do Vánoc Česká spořitelna

| 27. října 2014 - 9:15 | Zprávy | Bankovní úvěry

S novou nabídkou České spořitelny si vůbec poprvé můžete vzít úvěr, který vám vaše peníze zhodnotí. Spořitelna tak chce odměňovat klienty, kteří svou půjčku řádně splácejí. Za každou řádně zaplacenou splátku banka klienta měsíčně odmění částkou 5 % z výše řádné měsíční splátky, kterou bude navíc úročit 5 % na speciálním spořicím účtu. Jakmile klient úvěr doplatí, celou částku dostane a může ji zcela volně použít.

Akce trvá do 24. prosince 2014 a platí pro všechny nově sjednané hotovostní úvěry a konsolidace (sloučení půjček). Využít ji mohou jak noví klienti, tak i ti stávající, platí pro všechny výše úvěrů i délky splatnosti.
 
Ke každé půjčce navíc klienti zdarma získají další výhody: splátkové prázdniny, tzn. že klient si může stanovit až dva měsíce v roce, kdy nebude muset platit řádnou měsíční splátku, snížení nebo zvýšení měsíční splátky až o 50 %, změnu data splatnosti kdykoliv v průběhu splácení a opakovaně, veškerá potvrzení k půjčce a v neposlední řadě také možnost odstoupení od smlouvy do šedesáti dnů.
 
A kolik si mohou klienti vydělat, když budou řádně splácet? Například u úvěru ve výši 300 000 Kč a měsíční splátce 5 479 Kč činí měsíční odměna 274 Kč a celkově si za řádně splacenou půjčku může klient přijít na 27 565 Kč.
 
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.