« Zpět

PROFI CREDIT půjčil klientům od ledna do září více než 1,5 miliardy korun

| 22. listopadu 2013 - 12:25 | Zprávy | Bankovní úvěry

Společnosti PROFI CREDIT se letos daří. Lidé si za devět měsíců vzali 18 170 půjček v nominální hodnotě více než 1,5 miliardy korun. To je o 26 % víc než za stejné období v loňském roce. Vyplývá to z konsolidovaných neauditovaných výsledků společnosti.

„Věříme, že v posledním kvartálu bude rostoucí trend pokračovat. Konec roku a předvánoční období je co se úvěrů týče tradičně nejsilnější,“ říká marketingový ředitel PROFI CREDIT Ondřej Šmakal. Roste i průměrná výše půjčky, letos se vyšplhala na 94 tisíc korun, což je o 44 % vyšší číslo než vloni. „V tom hraje roli samozřejmě velká obliba podnikatelských půjček, s nimiž se nám daří dobře prorazit,“ dodává Ondřej Šmakal.
 
Společnosti PROFI CREDIT se daří i na dalších evropských trzích. Na Slovensku vzrost stejně jako u nás objem půjček meziročně o 26 % na bezmála 1,4 miliardy korun. V Polsku je růst doslova raketový. Objem půjček tu dosáhl v přepočtu 1,8 miliardy korun, což je o 48 % víc než vloni. Ani Bulharsko nezůstalo pozadu. PROFI CREDIT tu poskytl půjčky v nominální hodnotě 634 milionů korun, takže si připsal nárůst 23 %.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.