« Zpět

Proč zodpovědně splácet a být obezřetný při podpisu směnky tématem seriálu Aby dluhy nebolely

| 3. dubna 2012 - 12:29 | Zprávy | Bankovní úvěry

Zábavně vzdělávací seriál o financích se ve svém třináctém díle zabýval především tématem mezi lidmi poměrně využívané směnky a upozornil, v čem spočívají její hlavní nevýhody. Nenechte si ujít další díl pořadu pro laickou veřejnost, na němž se naše banka výrazně podílela, a podívejte se na něj  na našem YouTube kanálu.

Zábavně vzdělávací seriál o financích se ve svém třináctém díle zabýval především tématem mezi lidmi poměrně využívané směnky a upozornil, v čem spočívají její hlavní nevýhody. Nenechte si ujít další díl pořadu pro laickou veřejnost, na němž se naše banka výrazně podílela, a podívejte se na něj  na našem YouTube kanálu.
V díle s názvem Kdo nic nedělá, nic nezkazí se seriál opět pozastavil nad nezodpovědným postojem lidí, kteří raději nechají dojít nesplácení svých dluhů až k samotné hranici únosnosti. Že se tato strategie mrtvého brouka nevyplácí, je zřejmé už jen z navýšení dlužné částky o nemalé penále. Seriál se také zaměřil na téma směnky. Vysvětlil, v čem spočívají její hlavní nevýhody a proč pouze na směnku seriózní instituce nepůjčují.
Příští týden se v díle s názvem Co vás čeká a nemine se mimo jiné dozvíte, jakými způsoby se věřitelé snaží dostat z dlužníka částku mimosoudně. Naše ombudsmanka Naďa Borková Gallová k tomu navíc upozorní, podle čeho si neseriózní poskytovatelé půjček často vybírají své potenciální klienty. Seriál se také pozastaví nad Asociací inkasních společností. Sledujte kanál ČT2 v pátek 6. dubna od 16.00.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.