« Zpět

Odměny za řádné splácení nově i na všechny konsolidace

| 18. června 2014 - 9:00 | Zprávy | Bankovní úvěry

Odměny za řádné splácení se nově vztahují i na konsolidace. Klienti, kteří pomocí úvěru od společnosti Cetelem sloučí své stávající závazky do jedné půjčky, tak mohou za řádné splácení získat až deset splátek zpět. Dosud musela konsolidovaná část tvořit méně než polovinu nového úvěru. Nyní se slevy vztahují na všechny úvěry s dobou splatnosti nad dva roky.

Celková výše odměn závisí na délce splácení. Po každém roce řádného splácení dostane klient finanční odměnu. Při řádném splácení úvěrů s délkou 25 až 48 měsíců získá klient každým rokem zpět polovinu výše měsíční splátky. Pokud má úvěr delší splatnost, získá klient za každý rok řádného splácení zpět jednu splátku. Odměna za splácení bude zaslána poštovní poukázkou na adresu klienta.
 
Úvěry určené ke konsolidaci jsou bez poplatku za vedení úvěrového účtu, mimořádnou splátku či předčasné splacení a při on-line žádosti i bez poplatku za poskytnutí. Výše úvěru může být až 1 milion korun. Kromě on-line cestou mohou lidé o úvěr žádat i telefonicky, či osobně na některé z poboček.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.