« Zpět

Levnější půjčky za řádné splácení, GE Money Bank sníží úroky až na 7,7 %

| 25. února 2014 - 9:41 | Zprávy | Bankovní úvěry

GE Money Bank odmění klienty za řádné splácení Expres půjčky a Konsolidace půjček. Za každý rok, kdy zákazník pravidelně splácí, mu banka vždy po 12 měsících sníží úrokovou sazbu o jeden procentní bod. Díky tomu budou klientům až do úplného splacení úvěru klesat měsíční splátky. Nabídka platí pro Konsolidace půjček a Expres půjčky, uzavřené od 13. 2. do 30. 4. 2014. GE Money Bank poskytuje půjčky bez poplatků za poskytnutí, vedení, za předčasné splacení i za mimořádnou splátku.

„Hlavní výhodou akční Expres půjčky i Konsolidace půjček je, že zákazníci mohou odměny sbírat po celou dobu splácení. Čím déle splácí, tím více mohou uspořit a dosáhnout na nižší splátky. Úrokové sazby tak mohou postupně klesnout téměř na polovinu,“ říká Radko Šindrbal, produktový manažer GE Money Bank. „Nově měníme také limity půjček a vycházíme vstříc klientům, kteří mají zájem i o menší úvěry. Expres půjčku nyní nabízíme již od 20 tisíc korun,“ dodává Radko Šindrbal.
 
Odměnu v podobě snížení úrokové sazby získají všichni klienti, kteří řádně zaplatí prvních 12 splátek. Po splnění této podmínky banka zákazníkům sníží úročení půjčky o jeden procentní bod a sníží také další splátky. Další snížení roční úrokové sazby čeká klienty opět po 12 měsících. Pokud byly uplynulé splátky uhrazeny řádně, banka zákazníkům další splátky znovu sníží. Tento princip bude uplatněn vždy po roce až do splacení celé půjčky.
 
Příklad Expres půjčky se sníženou úrokovou sazbou
 
Konsolidace půjček za 7,7 % p.a. na konci splácení
Zájemci o Konsolidaci půjček mohou využít také některou z akčních nabídek. Pokud si u GE Money Bank konsolidují půjčky ve výši 225 000 Kč nebo 350 000 Kč na 96 měsíců, získají garantovanou počáteční úrokovou sazbu 14,7 % p.a. a v případě řádného splácení se v posledním roce díky každoročním bonusům dostanou na úrokovou sazbu ve výši jen 7,7 % p.a.
 
Konsolidace půjček umožňuje sloučit dohromady spotřebitelské půjčky, kontokorenty, kreditní karty i půjčky splátkových společností. GE Money Bank svým klientům nabízí také sloučení závazků až tří členů rodiny najednou. Klient si může zvolit libovolnou výši měsíční splátky. Sám si určuje také datum pravidelných splátek, které může v průběhu splácení kdykoliv změnit dle svých aktuálních potřeb. V případě potřeby má klient také možnost získat další finanční prostředky. Konsolidaci půjček, která klienty odměňuje za řádné splácení, mohou ke sloučení úvěrů využíti také současní klienti banky. Podmínkou je, aby u GE Money Bank měli maximálně 1/3 z konsolidovaných závazků.
 
Nové maximální limity pro Expres půjčku i Konsolidaci půjček
GE Money Bank zvýšila limity poskytovaných úvěrů u Expres půjčky i Konsolidace půjček. Klienti nově mohou získat až 400 000 Kč bez spolužadatele a až 700 000 Kč se spolužadatelem. Banka nevyžaduje žádné zajištění, přičemž o poskytnutí rozhoduje na počkání – průměrně do dvou minut. Do pěti minut od podpisu smlouvy má již klient peníze na účtu. Půjčku lze kdykoli předčasně splatit v plné výši nebo i částečně. GE Money Bank nabízí k půjčkám také možnost pojištění pro případ ztráty zaměstnání, nemoci, invalidity nebo úmrtí. Expres půjčku od GE Money Bank klienti získají bez poplatku za poskytnutí, za vedení úvěrového účtu i za předčasné splacení. Bližší informace o Expres půjčce na www.gemoney.cz nebo na lince 844 844 844.
 
Expres půjčku i Konsolidaci půjček si mohou zájemci sjednat na pobočkách, prostřednictvím Internet Banky či na webových stránkách GE Money Bank.
Příklad úspory s akční Konsolidací půjček
 
Reprezentativní příklad: Výše úvěru 225 000 Kč, 96 splátek. V 1. období je roční úroková sazba 14,70 % a výše 1. až 12. splátky 3 999 Kč. V následujících obdobích, kdy jedno období je 12 měsíců, bude při řádném splácení úroková sazba vždy o 1 procentní bod ročně snižována, současně s tím bude snižována měsíční splátka. Výše úrokové sazby v posledních 12 měsících bude 7,70 %, výše posledních 12 splátek je 3 523 Kč.
 
Při splnění podmínek účtu Genius Gratis je vedení běžného účtu 0 Kč, příchozí platby na účet 0 Kč, je RPSN 13,50 %, celková částka splatná spotřebitelem 355 647 Kč (údaje zohledňují snižování úrokové sazby).
 
Celkově klient díky klesajícím splátkám ušetří: 28 322 Kč
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.