« Zpět

Expres půjčka je nyní levnější, GE Money Bank garantuje nižší splátky

| 11. října 2013 - 11:51 | Zprávy | Bankovní úvěry

GE Money Bank nabízí až do konce října Expres půjčku za akční ceny. Každý klient, který si půjčí 80 000 Kč, 100 000 Kč nebo 150 000 Kč s dobou splatnosti na 84 měsíců, získá nižší garantované měsíční splátky.

„Každý, kdo si zvolí jednu z našich přednastavených nabídek, nyní získá Expres půjčku za speciální cenu. Chceme oslovit co nejvyšší počet zájemců a vybrali jsme proto úvěry ve výši 80, 100 a 150 tisíc korun, o které je mezi lidmi největší zájem,“ říká Josef Libertín, produktový manažer spotřebitelských úvěrů GE Money Bank. „Expres půjčka je díky garantovaným zvýhodněným splátkám ještě dostupnější, navíc již od jara je bez poplatků za poskytnutí, vedení úvěrového účtu i za předčasné splacení, což atraktivitu současné akční nabídky dále zvyšuje,“ dodává Josef Libertín.
 
Zvýhodněnou Expres půjčku s garantovanou výší splátky si mohou všichni zájemci sjednat až do 31. října 2013 na pobočkách GE Money Bank nebo přes Internet Banku. V případě, že do zmíněného termínu podají žádost o úvěr prostřednictvím internetových stránek banky, mají na uzavření smlouvy na pobočce ještě 14 dní. Stačí pouze předložit běžné doklady totožnosti, potvrzení o příjmu a doklad pro ověření adresy.
 
Garantované splátky u Expres půjčky
GE Money Bank podporuje akční nabídku Expres půjčky novým konceptem marketingové komunikace s kocourem v hlavní roli. Kampaň běží na webu a bude podpořena také direct maily a drop maily. Koncept postavený na sarkastických glosách kocoura se poprvé objevil v kampani na hypoteční úvěry na konci srpna.
 
Expres půjčka bez poplatků
Expres půjčka je neúčelový úvěr ve výši od 30 do 600 tisíc korun, u kterého GE Money Bank nevyžaduje žádné zajištění, přičemž o poskytnutí rozhoduje na počkání – průměrně do 2 minut. Do 5 minut od podpisu smlouvy má již klient peníze na účtu. Půjčku lze kdykoli předčasně splatit v plné výši nebo i částečně. GE Money Bank nabízí k půjčkám také možnost pojištění pro případ ztráty zaměstnání, nemoci, invalidity nebo úmrtí. Expres půjčku od GE Money Bank klienti získají bez poplatku za poskytnutí, za vedení úvěrového účtu i za předčasné splacení.
 
Reprezentativní příklad Expres půjčky se zvýhodněnou splátkou
Výše úvěru 100 000 Kč, 84 splátek, měsíční splátka 1 950 Kč, roční úroková sazba 15,36 %. Poplatky související s úvěrem (při splnění podmínek účtu Genius Gratis) jsou poskytnutí úvěru 0 Kč a vedení úvěrového účtu 0 Kč měsíčně. Vedení běžného účtu 0 Kč měsíčně a jedna příchozí platba na běžný účet za měsíc 0 Kč. Při RPSN 16,49 % je celková částka splatná spotřebitelem 163 794 Kč. Bližší informace o Expres půjčce na www.gemoney.cz nebo na lince 844 844 844.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.