« Zpět

ČSOB představuje nové flexibilní půjčky

| 3. října 2013 - 12:54 | Zprávy | Bankovní úvěry

Od 1. října 2013 rozšířila ČSOB nabídku spotřebitelských úvěrů. Nově nabízené ČSOB Flexibilní půjčky reagují na aktuální preference klientů. Nový koncept půjček se klientovi lépe přizpůsobí a umožní mu využívat balíček flexibilních služeb, s nímž může zdarma provádět změny různého typu u neúčelových i účelových půjček a konsolidací.

„Klient s Flexibilní půjčkou může v průběhu splácení bezplatně měnit řadu parametrů v případě, že se v průběhu splácení změní klientova životní situace. To mu dává jistotu, že kdyby u něj nastala neočekávaná situace, půjčka se mu díky své flexibilitě přizpůsobí. Věříme, že nám tento krok pomůže udržet s klienty dobré a dlouhodobé vztahy. Vzhledem k aktuálnímu tématu, kterým jsou poplatky, navíc nabídneme sjednání, správu i další úkony zdarma,“ vysvětluje výhody flexibilních půjček Aleš Pospíšil, ředitel útvaru Podpora pobočkové sítě – soukromá klientela.
 
ČSOB Flexibilní půjčky mají hned několik výhod. Za sjednání a správu úvěru nejsou účtovány žádné poplatky, zdarma může klient nově provést mimořádnou splátku nebo půjčku zcela splatit. Další novinky se týkají možnosti odkladu, snížení a zvýšení splátek. Pokud se klient rozmyslí a zjistí, že úvěr nakonec nevyužije, má k dispozici až 30 dnů, během kterých může půjčku vrátit bez sankce.
 
Klient díky flexibilitě půjčky automaticky získá balíček služeb, s jehož pomocí bude moci zdarma provádět změny. V nabídce je ponecháno také standardní nastavení půjček, klient si tedy může zvolit variantu s flexibilním nastavením (ČSOB Flexi půjčka na cokoliv, ČSOB Flexi půjčka na lepší bydlení, ČSOB Flexi konsolidace) nebo bez něj (ČSOB Půjčka na cokoliv, ČSOB Půjčka na lepší bydlení, ČSOB Konsolidace).
 
Reprezentativní příklad ČSOB Flexi půjčky na cokoliv:
Při celkové výši úvěru 100 000 Kč a době splácení 48 měsíců je úroková sazba 14,9 %, RPSN 17,4 %, výše měsíční splátky 2 779 Kč a celková částka splatná klientem je 136 320 Kč. Při výpočtu RPSN byl započítán poplatek za zpracování úvěru ve výši 0 Kč, měsíční poplatek za správu úvěru 0 Kč, za platby inkasa ve výši 6 Kč za měsíc a cena konta 55 Kč za měsíc. Výše splátky platí za předpokladu čerpání úvěru 15. den v měsíci s první splátkou 15. den měsíce následujícího.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.