« Zpět

ČMSS dále snižuje úrokové sazby překlenovacích úvěrů Topkredit, Topkredit plus a Tophypo. Klientům jsou nyní k dispozici s roční úrokovou sazbou od 3,7 %

| 27. března 2012 - 9:39 | Zprávy | Bankovní úvěry

Českomoravská stavební spořitelna dále zvýhodňuje svou nabídku překlenovacích úvěrů. Až do konce dubna 2012 mohou klienti ČMSS v případě překlenovacích úvěrů Topkredit, Topkredit plus a Tophypo využít bezplatné vyřízení žádosti a současně snížených úrokových sazeb.


Akční nabídka překlenovacích úvěrů Topkredit, Topkredit plus a Tophypo vychází vstříc zejména těm klientům, kteří zvažují pořízení vlastního bydlení nebo jeho zásadní modernizaci. Tyto překlenovací úvěry mají nyní klienti ČMSS k dispozici s nižší roční úrokovou sazbou, a to 0,2 % oproti předchozí nabídce.
Překlenovací úvěr Topkredit mohou na řešení svých bytových potřeb získat s neměnnou roční úrokovou sazbou již od 3,7 %.
Překlenovací úvěr Topredit plus mohou využít s neměnnou roční úrokovou sazbou již od 4,4 %.
Překlenovací úvěr Tophypo, u něhož je úroková sazba fixována vždy na 6 let, je k dispozici s roční úrokovou sazbou již od 3,9 %.
Vyřízení žádostí o tyto překlenovací úvěry je až do 30. 4. 2012 zdarma.
Mimořádná, časově vymezená zvýhodněná nabídka se týká žádostí o překlenovací úvěry Topkredit, Topkredit plus a Tophypo, které budou doručeny na ústředí ČMSS v období od 23. března 2012 do 30. dubna 2012.
Smlouvu o stavebním spoření od Lišky včetně překlenovacího úvěru mohou zájemci vyřídit na všech místech obchodní sítě ČMSS. Jejím základem a nosným pilířem je 2700 zkušených finančních poradců ČMSS, kteří jsou připraveni poskytnout poradenský servis v místě a termínu dle přání a možností každého klienta.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.