« Zpět

Česká spořitelna odmění řádně splácející klienty snížením úrokové sazby o 1 % ročně

| 25. září 2013 - 11:55 | Zprávy | Bankovní úvěry

Česká spořitelna přichází s podzimní marketingovou akcí, která klientům přináší hned několik zvýhodnění. Klienty, kteří si u České spořitelny od 23. září do 31. prosince 2013 sjednají jakoukoliv půjčku, odmění banka za každý rok řádného splácení snížením úrokové sazby o 1 %. Pokud si klient zvolí půjčku např. na sedm let, může mu Česká spořitelna v průběhu splácení snížit úrok až o 6 %. Další zvýhodnění (bez časového omezení) pak přináší speciální balíček služeb (odklad, snížení, zvýšení a změna splátky), který se týká nejen nových půjček, ale i konsolidací. Do konce roku navíc stále platí poplatkové prázdniny u úvěrů, kdy si klienti mohou sjednat nový hotovostní a spotřebitelský úvěr nebo hypotéku bez poplatku za správu úvěru.

  • Klientům, kteří si sjednají novou půjčku u České spořitelny a budou ji řádně splácet, sníží banka úrokovou sazbu o 1 % ročně (akce platí od 23. září do 31. prosince 2013)
  • U všech typů půjček pak Česká spořitelna nově a zdarma umožní až 2x ročně odložení splátky; snížení či zvýšení splátky až o 50 % nebo změnu data splátky
  • Klienti mohou půjčku bez sankcí do 60 dnů od podpisu smlouvy vrátit
 
„Vedle odměny řádně splácejících klientů přicházíme i s dalším zatraktivněním našich půjček a klientům nabídneme flexibilitu splácení, která je na českém trhu skutečně unikátní. Díky novému balíčku mají klienti možnost si u našich půjček zdarma až dvakrát ročně odložit splátku nebo ji snížit či zvýšit až o 50 %. Zdarma si také mohou měnit datum splátky, a to i opakovaně,“ uvedla Veronika Jančová, ředitelka úseku řízení retailových produktů České spořitelny.
 
Akční nabídka je platná od 23. září do 31. prosince 2013. Odměna v podobě snížení úrokové sazby se pak týká pouze hotovostních úvěrů. Snížení úrokové sazby o 1 % nastane vždy po řádném uhrazení dvanácti měsíčních splátek, přičemž za řádné uhrazení splátky je považováno včasné připsání na úvěrový účet podle data uvedeného ve smlouvě. Snižováním úrokové sazby za řádné splácení zůstává zachována výše měsíční splátky a zkracuje se splatnost půjčky. Snižování úrokové sazby končí minimální úrokovou sazbou 6,9 % p.a., pokud si tedy klient vezme půjčku již s touto sazbou, není možné úrok dále snižovat. Balíček služeb je bez časového omezení a zdarma pro všechny nové hotovostní a spotřebitelské úvěry i konsolidace. Klient může z balíčku využít také možnost vrátit půjčku do šedesáti dnů po podpisu smlouvy a vyčerpání prostředků, a to bez sankcí. Navíc obdrží zdarma veškerá potvrzení k půjčce a také přehled nejdůležitějších informací a rad k půjčce.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.