« Zpět

Během tří týdnů od spuštění si konsolidaci u ČS sjednalo několik tisíc lidí v celkovém objemu čtvrt miliardy korun

| 20. března 2014 - 11:49 | Zprávy | Bankovní úvěry

Česká spořitelna nabízí unikátní akční nabídku ke sloučení půjček (konsolidaci) do jedné, nové, s nižšími splátkami. Pokud klientům měsíční splátku nesnížíme oproti jejich stávajícím splátkám alespoň o 1 000 Kč, dostanou od nás 1 000 Kč jako bonus. Klienti si mohou sloučit své půjčky, kreditní karty nebo kontokorenty od bank i splátkových společností až do výše 600 000 Kč bez zajištění. Za pouhé tři týdny od spuštění akce si konsolidaci sjednalo několik tisíc lidí v celkovém objemu čtvrt miliardy korun. Klienti mají možnost využít této mimořádné nabídky od 24. února do 31. května 2014.

  • Česká spořitelna představila klientům novou kampaň sloučení půjček (konsolidace), ve které garantuje snížení splátek nejméně o 1 000 Kč nebo finanční bonus ve stejné hodnotě
  • Klienti si mohou sloučit své půjčky, kreditní karty nebo kontokorenty od bank i splátkových společností až do výše 600 000 Kč bez zajištění
  • Mimořádná nabídka platí od 24. února do 31. května 2014
Klient si navíc může konsolidovat nejen svoje půjčky, ale i půjčky svého partnera či partnerky. Sloučení půjček od České spořitelny má vedle aktuální akční nabídky i řadu dalších na českém trhu ojedinělých výhod. Klienti mohou zdarma využít například splátkové prázdniny (odklad splátek), kdy si mohou stanovit až dva měsíce v roce, kdy nebudou muset platit řádnou měsíční splátku, nebo si může nechat změnit výši měsíční splátky až o 50 % či změnit datum splátky provést kdykoli během trvání smlouvy a to i opakovaně. Klientům vystavíme zdarma i potvrzení spojená s konsolidací (např. zůstatek k doplacení, potvrzení o úrocích, potvrzení o doplacení). Klient má rovněž možnost do šedesáti dní vrátit půjčku bez sankcí.
 
 
V loňském roce se v průběhu kampaně zvýšil zájem klientů o konsolidace o 45 % oproti běžnému období. Kampaň klientům garantovala vyplacení 1 000 Kč, pokud jim nebude snížena výsledná měsíční splátka oproti součtu jednotlivých měsíčních splátek konsolidovaných půjček.
 
iBODy za čerpání a vedení Konsolidace
Od 24. února 2014 mohou klienti sbírat ibody za čerpání a vedení konsolidace. V nabídkovém katalogu věrnostního programu iBOD se objeví novinka – možnost sbírat ibody za čerpání a vedení Konsolidace. Klienti České spořitelny získávají ibody nejen za čerpání konsolidace, ale i za její splácení: Webové stránky iBODU: www.ibod.cz.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.