« Zpět

Banka ZUNO nabízí ke své půjčce Plus pojištění zdarma

| 6. listopadu 2014 - 9:59 | Zprávy | Bankovní úvěry

Online banka ZUNO, která na českém trhu funguje bez fyzických poboček, nabízí klientům úvěr s jednou z nejvýhodnějších úrokových sazeb od 6,9%. Nízký úrok však není jedinou výhodou. Podmínky splácení půjčky lze kdykoliv změnit a klient je navíc zdarma pojištěn proti nenadálým událostem.

"Klient dopředu neví, v jaké finanční situaci se bude nacházet za pár měsíců nebo let. V případě, že by chtěl požádat například o snížení měsíční splátky nebo o předčasné splacení úvěru, s půjčkou Plus za to nebude nic připlácet. Také získá automaticky pojištění, které ho chrání v případě smrti či invalidity," říká Jozef Dudáš, produktový specialista Zuno. 
 
Klienti u tohoto úvěru neplatí nic navíc ani tehdy, jestliže se kdykoliv během splácení rozhodnou pro mimořádnou splátku. Půjčka Plus navíc garantuje plnou flexibilitu. Znamená to, že během splácení je možné bezplatně změnit datum měsíční splátky, a také prodloužit nebo zkrátit splatnost úvěru. Samozřejmostí jsou i notifikační SMS, které klientovi vždy předem připomenou měsíční splátku. 
 
Půjčku Plus včetně všech změn během splácení si klient jednoduše zařídí přes internetové bankovnictví či mobilní aplikaci.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.