« Zpět

UniCredit Bank registruje velký zájem o nové U konto, přichází s novinkou v podobě UniCredit Dnů

| 14. srpna 2014 - 12:21 | Zprávy | Účty

V souvislosti s nebývalým zájmem nových klientů o otevření U konta připravila UniCredit Bank speciální akci v podobě Dnů otevřených účtů. Letní kampaň bude probíhat ve dnech 18. až 29. srpna na všech pobočkách UniCredit Bank a UniCredit Bank Expres a jejich součástí bude i soutěž o atraktivní zahraniční zájezdy. UniCredit Bank touto akcí reaguje na zvýšený zájem o nové U konto, které si od jeho dubnového uvedení na trh otevřelo již několik desítek tisíc klientů.

UniCredit Bank jako lídr v bankovních inovacích přichází letos s novinkou v podobě UniCredit dnů, které po vzoru autosalónů představí na všech svých pobočkách novou vlajkovou loď banky - zcela bezplatné U konto. To si v době před letními dovolenými oblíbila velká skupina nových klientů, kterou zaujaly výběry ze všech bankomatů doma i v zahraničí poskytované zcela zdarma a to při splnění pouze jediné podmínky.  
 
U konto se stalo hitem zejména mezi studenty a mladými rodinami, kteří tvoří více než polovinu (54 %) všech jeho nových uživatelů. V poměru mezi pohlavími pak mírně převažují muži (58 %), kteří se také v předešlých průzkumech banky přiznali, že neradi tráví čas hledáním bankomatů své vlastní banky. Možnost vybrat peníze kdykoliv a odkudkoliv se tak pro ně stala hlavním tahákem.
 
„Obliba U konta napříč všemi věkovými skupinami nás mile překvapila. Velký zájem před letními dovolenými ze strany mladých lidí přisuzujeme zejména trendu opouštění směnáren a vybíraní z bankomatů až v místě zahraničního pobytu, který udává právě tato skupina,“ říká Giovanni Guidi, ředitel retailového bankovnictví UniCredit Bank. „Pětinu nových klientů tvoří lidé ve věku nad padesát let, kteří tradičně preferují osobní setkání s bankéřem na pobočce. Tato skupina nás také inspirovala k zavedení UniCredit Dnů, které zájemcům o U konto umožní jeho odzkoušení i nákup pod jednou střechou. Navíc v době, kdy některé velké banky zdražují své účty, mohou lidé právě díky U kontu výrazně ušetřit na veškerých poplatcích.“
 
K U kontu klienti zdarma dostávají debetní kartu, se kterou lze vybírat bez poplatků v bankomatech cizích bank, a to včetně zahraničí. Jedinou podmínkou je posílat si na účet 12 tisíc korun měsíčně, resp. 400 eur. V případě, že si účet zřídí mladí do 26 let, odpadává finanční podmínka a výhody plynoucí z účtu může čerpat bez omezení.
 
 K U kontu je zároveň možné získat kontokorentní úvěr (povolené přečerpání na účtu) až do výše 5000 Kč  (200 eur na Slovensku) bez doložení příjmů.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.