« Zpět

Důležité bude udržet si pevné finanční zdraví. TOP 20 finančních produktů postoupilo do finále!

| 4. března 2021 - 12:00 | Zprávy | Účty

Již dnes začíná finálové kolo Ceny veřejnosti Zlaté koruny, do něhož se probojovalo z nominačního kola 20 nejoblíbenějších finančních produktů. Který z nich se umístí na příčkách vítězů, může široká veřejnost ovlivnit hlasováním na webu www.zlatakoruna.info až do 25. dubna 2021. Vyberte i Vy svůj TOP produkt letošního roku!

Zlatá koruna zahájila 28. října 2020 19. ročník soutěže, ve kterém se jako každoročně rozhoduje o nejlepších produktech finančního trhu. Téměř 400 odborníků z řad Finanční akademie Zlaté koruny ohodnotí kvalitu produktů v 17 kategoriích. Navíc zvolí i Novinku roku. Poprvé akademici také posoudí novou produktovou kategorii – Nebankovní úvěry.

Vedle odborného hodnocení Finanční akademií probíhají také dvě ankety nejoblíbenějších finančních produktů veřejným hlasováním v Ceně veřejnosti a Ceně podnikatelů. Cena podnikatelů je jednokolová, zatímco v Ceně veřejnosti musí produkty uspět ve dvou kolech. Během nominace (prvního kola), která byla ukončena 28. února, měla veřejnost možnost projevit svou podporu kterémukoliv produktu aktuálně nabízenému v České republice. Dvacet produktů s nejvyšším počtem nominačních hlasů postoupilo do druhého kola. V tomto finálovém hlasování startujícím dnešním dnem může každý znovu podpořit svého favorita z finálové dvacítky a pomoci mu k vítězství a zisku Zlaté, Stříbrné nebo Bronzové koruny.

Cena veřejnosti Zlaté koruny je největší anketou na českém trhu finančních produktů. „Za celou její historii jsme v ní obdrželi už hodně přes milion hlasů! Jsme rádi, že se veřejnost o své finance potažmo finanční produkty zajímá a nebojí se podpořit ty kvalitní svým hlasem“, říká k Ceně veřejnosti Dr. Pavel Doležal, zakladatel a ředitel Zlaté koruny. Výsledky této ankety poskytují také cennou zpětnou vazbu všem finančním společnostem, neboť zjistí, jaké produkty spotřebitele nejvíce zajímají. Přínosné jsou ale i přímo pro laickou veřejnost, která si tak může ověřit jejich všeobecnou oblíbenost. „Věříme, že výsledky budou i v tomto ročníku určitým vodítkem při rozhodování, jaké finanční produkty zvolit. Důležité v téhle složité pandemické době bude totiž udržet si pevné zdraví a to i finanční,“ dodává Dr. Pavel Doležal.

Hlasovat ve veřejných anketách je možné do 25. dubna 2021. V tento den bude ukončeno finálové kolo Ceny veřejnosti, ale i jednokolová Cena podnikatelů, ve které soupeří produkty určené podnikatelům. Vyhlášení oceněných produktů bude 27. května 2021.

Hlasující mají také možnost zodpovědět při hlasování tipovací otázku a zařadit se tak do soutěže o zajímavé ceny od partnerů soutěže. Vyhrát lze například plné stipendium na Vysoké škole ekonomie a managementu (VŠEM), šperky dle vlastního výběru z dílny JK Jitka Kudláčková, voucher na víkend s elektromobilem od energetické společnosti ČEZ a další hodnotné ceny. Kdo tedy nejdříve správně tipne, kolik aktivních produktů bude k ukončení hlasování na webové stránce www.zlatakoruna.info? Nechejte se překvapit stejně jako my.

 

20 finalistů Ceny veřejnosti Zlaté koruny 2021*:

Produkt

Poskytovatel           

Aplikace MONETA Smart Banka

MONETA Money Bank

Běžný účet ZDARMA A BEZ PODMÍNEK s výběry po celém SVĚTĚ

Equa bank a.s.

ČSOB Drobné

Československá obchodní banka

ČSOB Premium Karta

Československá obchodní banka

ČSOB Premium Konto

Československá obchodní banka

ČSOB Smartbanking

Československá obchodní banka

Fio osobní účet bez poplatků

Fio banka, a.s.

Generali Fond globálních značek

Generali Investments CEE

Hello spoření - spořicí účet S ÚROKEM 1 % ROČNĚ BEZ DALŠÍCH PODMÍNEK

Hello bank!

Můj majetek

Generali Česká

MŮJ ŽIVOT

Generali Česká

Mutumutu online životní pojištění

Mutumutu

nová Internet Banka MONETA

MONETA Money Bank

Penzijní spoření s ČS

Česká spořitelna - penzijní společnost, a.s.

Pojištění ve Smartbankingu

ČSOB Pojišťovna

Pojištění vozidel

Pillow

Portu

Portu

Povinné ručení od Directu

DIRECT pojišťovna

Povinné ručení s digitální asistencí

Generali Česká

Stavební spoření RSTS

Raiffeisen stavební spořitelna

*produkty jsou řazeny abecedně

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.