« Zpět

ČSOB se stala nejlepší privátní bankou v ČR

| 31. října 2016 - 18:11 | Zprávy | Účty

• ČSOB Private Banking uspěla v hodnocení komise složené z významných osobností světového bankovnictví, které posuzují kvalitativní i kvantitativní ukazatele.
• Ocenění pro nejlepší privátní banku roku se uděluje v České republice od roku 2013, pokaždé ho zatím získala ČSOB Private Banking.
• Slavnostní předání ocenění proběhlo 26. října v Londýně, za ČSOB Private Banking si cenu přebrali Martin Kosobud, výkonný ředitel ČSOB Private Banking a Pavel Tichý, ředitel Wealth Office.

„Je samozřejmě velmi příjemné a ceníme si toho, že jsme opět ukázali svoje kvality, jako jsou prvotřídní klientský servis, produktové inovace, rodinné firmy, Wealth Office Akademie aj. To, čím jsme, je však v první řadě zásluha našich klientů. Jim vděčíme za mnohé a děkujeme, že v oblasti financí s námi každodenně podnikají zvolenou cestu. Věříme, že i nadále budeme schopni realizovat jejich ambice a přání,“ řekl k ocenění Martin Kosobud, výkonný ředitel ČSOB Private Banking.

ČSOB Private Banking poskytuje produkty a služby privátního bankovnictví v České republice už od roku 2002 a kromě komerčního bankovnictví se zaměřuje především na investiční bankovnictví a s ním související poradenství. S nejmovitější klientelou Wealth Office kromě investičního poradenství a produktů šitých na míru, řeší mezigenerační transfer jmění, asistuje při prodeji jejich firem. Pouze těmto klientům nabízí Wealth Office služby poradenství v nemovitostech a realitní expertízu nebo vzdělává rodinné příslušníky v oblasti finanční gramotnosti.

Zaměstnanci i klienti se každoročně zapojují do různých charitativních akcí. Klientům, kteří se o svůj majetek rozhodnou podělit, pomáhá ČSOB Private Banking najít co nejefektivnější způsob, jak věnované peníze zužitkovat. Unikátním projektem v charitativní oblasti je Karta dobré vůle, která vznikla ve spolupráci s MasterCard a pravděpodobně jde o první „charitativní“ kartu v Evropě a nejprestižnější kartu, kterou MasterCard vydává. Z každé provedené platby u obchodníka je z ní převedeno 0,6 % na charitativní účet banky. V letošním roce karta získala pro finanční podporu filantropických projektů celkově 1 582 688 Kč (z toho již 649 250 korun bylo věnováno 8 neziskovkám).

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.