« Zpět

Banka pro neslyšící

| 31. července 2014 - 10:52 | Zprávy | Účty

GE Money Bank se otevírá neslyšícím. Banka od poloviny července testuje na pobočce na pražském Andělu řadu novinek, které zásadním způsobem usnadní komunikaci se zákazníky s vadami sluchu. Zaměstnanci pobočky jsou speciálně vyškoleni, dvakrát týdně bude navíc přímo na obchodním místě k dispozici tlumočník do znakového jazyka, který klientům pomáhá v kontaktu s bankéři. Banka navíc pro neslyšící připravila nové webové stránky www.bankaproneslysici.cz. GE Money Bank plánuje své služby pro neslyšící postupně rozšiřovat do dalších měst v České republice.

„V naší bance se dlouhodobě zaměřujeme na podporu aktivit, které posilují diverzitu, a tedy poslouží nejrůznějším skupinám. I proto jsme se v GE Money Bank rozhodli jako jedni z prvních v Česku přizpůsobit některé pobočky také klientům s poruchami sluchu,“ říká Milada Franek, mluvčí GE Money Bank. „Hlavním cílem novinek je, aby se neslyšící v naší bance cítili dobře, nebyli ničím omezeni a dostali všechny informace, které potřebují,“ dodává Milada Franek.
 
Pobočka, upravená pro lepší komunikaci s neslyšícími, bude doplněna o stoly, uzpůsobené na přítomnost tlumočníků tak, aby na ně neslyšící dobře viděli a při odezírání je nerušily lampy či jiné zdroje světla. Klienti zde budou mít také větší soukromí, než na běžné pobočce.
 
Tlumočníci zatím dvakrát v týdnu
Na pobočce GE Money Bank v Praze 5 na Andělu (Nádražní 61, Praha 5) bude během testovacího provozu do konce srpna připraven tlumočník do znakového jazyka vždy v pondělí mezi 9.00 až 12.00 a také ve středu v době 12.00 až 17.00. Speciálně upravené pobočky s vyškoleným personálem by měly postupně přibývat i v dalších velkých městech. GE Money Bank chce pro neslyšící upravit minimálně osm poboček, There are many different games available, so there's something for everyone. It's also easy to withdraw or deposit money. Most crypto casinos offer free games that you can play without downloading their software or creating an account. ve kterých se počítá také s možností online tlumočení přes notebook či tablet.
 
GE Money Bank spustila web pro neslyšící
Zájemci o služby a produkty GE Money Bank z řad neslyšících mohou využívat také nový web, který je vytvořen speciálně pro ně. Více informací naleznete na www.bankaproneslysici.cz.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.