« Zpět

TOP 20 finančních produktů postoupilo do finále! Pomozte svému favoritovi k vítězství v Ceně veřejnosti Zlaté koruny

| 3. dubna 2023 - 11:59 | Zprávy

Odstartovalo finálové kolo Ceny veřejnosti Zlaté koruny. 265 produktů získalo hlasy, 20 z nich postupuje do finále o nejoblíbenější finanční produkt roku. Hlasujte a vyhrajte hodnotné ceny.

Letos probíhá již 21. ročník soutěže Zlatá koruna, ve které se rozhoduje o těch nejlepších finančních produktech roku. Jejich kvalitu hodnotí Finanční akademie Zlaté koruny, ve které je více než 400 odborníků. Výsledky pak slouží jako cenný ukazatel reálné situace na finančním trhu. Akademici Zlaté koruny volí také Novinku roku a posuzují u finančních produktů podporu udržitelnosti v kategorii Zelená koruna.

Vedle odborného hodnocení Finanční akademie probíhají také dvě ankety nejoblíbenějších finančních produktů veřejným hlasováním - Cena veřejnosti a Cena podnikatelů. Cena podnikatelů je jednokolová, zatímco v Ceně veřejnosti musí produkty uspět ve dvou kolech. Během nominace (prvního kola) měla veřejnost možnost projevit svou podporu kterémukoliv aktuálně nabízenému produktu. Dvacet produktů s nejvyšším počtem nominačních hlasů postupuje do druhého kola. Ve finálovém hlasování může každý znovu podpořit svého favorita z finálové dvacítky a pomoci mu k vítězství a zisku Zlaté, Stříbrné nebo Bronzové koruny.

Hlasovat ve veřejných anketách je možné do 15. května 2023, kdy končí i hlasování v Ceně podnikatelů, ve které soupeří produkty určené podnikatelům.

Hlasující mají také možnost zodpovědět při hlasování tipovací otázku a zařadit se tak do soutěže o zajímavé ceny od partnerů soutěže. Vyhrát lze například plné stipendium na Vysoké škole ekonomie a managementu (VŠEM), šperky dle vlastního výběru z dílny JK Jitka Kudláčková, voucher na víkend s elektromobilem od energetické společnosti ČEZ a další hodnotné ceny. Hlasovat je možné na těchto odkazech: Cena veřejnosti a Cena podnikatelů.

Cena veřejnosti i podnikatelů je cenným ukazatelem kvalit, které uživatelé u produktů oceňují. Všem hlasujícím děkujeme za přízeň a přejeme hodně štěstí v tipovací soutěži.

20 finalistů Ceny veřejnosti Zlaté koruny 2023*:

Produkt

Poskytovatel

Aplikace nová MONETA Smart Banka

MONETA Money Bank

Běžný účet Air Bank zdarma, bez podmínek a pro vše, co se v životě točí okolo peněz

Air Bank

Běžný účet Tom Plus - zcela ZDARMA a bez podmínek s neomezenými výběry hotovosti ze všech bankomatů v ČR i v zahraničí ZDARMA

MONETA Money Bank

Comfort PLUS: povinné ručení i havarijní pojištění v jednom

Generali Česká

ČSOB Smart s jedinečnou virtuální asistentkou Kate

Československá obchodní banka

Fio osobní účet bez poplatků

Fio banka

Generali Fond realit

Generali Investments CEE

George v mobilu

Česká spořitelna

CHYTRÝ účet ZDARMA bez podmínek a S ODMĚNOU 6x500 Kč

Raiffeisenbank

Kamali

Home Credit

Minutová PŮJČKA SCHVÁLENÁ DO 3 MIN. ONLINE od 6,7 % p. a.

Raiffeisenbank

Mobilní aplikace Patria Finance

Patria Finance, a.s.

Moudré spoření

Modrá pyramida stavební spořitelna

MŮJ MAJETEK 2.0

Generali Česká

Náš život

ČSOB Pojišťovna

NEO účet

Max banka

Raiffeisen MOBILNÍ BANKOVNICTVÍ: všechny produkty BEZPEČNĚ a JEDNODUŠE pod palcem na jednom místě pro občany i podnikatele

Raiffeisenbank

Simplea rizikové životní pojištění

Simplea

Spořicí účet s garantovanou sazbou 5,3 % p.a. do 1 mil. Kč

MONETA Money Bank

WebTrader Patria Finance

Patria Finance

*produkty jsou řazeny abecedně

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.

Perfektni ucet od air bank