« Zpět

Úrok 2 % na spoření v Raiffeisen stavební spořitelně až do konce dubna

| 3. dubna 2014 - 9:19 | Zprávy | Stavební spoření

Kdo si během tohoto měsíce u Raiffeisen stavební spořitelny (RSTS) uzavře smlouvu o stavebním spoření, zajistí si po dobu následujících šesti let nadstandardní úrok až 2 % ročně. Spolu se státní podporou tak může získat celkový roční výnos dosahující k 5 %. Akční nabídka platila původně jen do konce března, RSTS se ji však rozhodla o měsíc prodloužit.

„Prodloužením naší akční nabídky chceme klientům dát ještě více času, aby si i pro následující roky zajistili nadstandardní zhodnocení svých úspor,“ vysvětluje Lukáš Kopecký, marketingový ředitel Raiffeisen stavební spořitelny. „Každý, kdo si u nás do 30. dubna uzavře smlouvu o stavebním spoření, může také díky státní podpoře dosáhnout celkového zhodnocení svých vkladů až 5 % ročně. Navíc si tím do budoucna zajistí výhodné podmínky pro případný úvěr na rekonstrukci či pořízení bydlení.“
 
Aktuální průzkum Raiffeisen stavební spořitelny ukázal, že více než polovina Čechů vnímá stavební spoření jako finančně velmi výhodný produkt. Důvodem je nejen možnost získat výhodný úvěr, ale také volná ruka při využití úspor, dlouhodobá stabilita produktu, jeho zabezpečení a v neposlední řadě garance úrokových sazeb. Téměř tři čtvrtiny dotázaných hodnotí velmi pozitivně i možnost zvolit si pravidelnost, s jakou budou své vklady na stavební spoření posílat. Shodný počet respondentů oceňuje rovněž fakt, že si ho mohou založit všichni rodinní příslušníci a každý tak může na svou smlouvu dostávat státní podporu.
 
Nejčastěji si lidé stavební spoření zakládají právě za účelem budoucí investice úspor do bydlení. Uvedla to necelá polovina respondentů. Další výrazná část respondentů, celkem jedna třetina, si stavební spoření zařizuje, aniž by měla předem jasno v tom, na co si spoří. Využívá zkrátka atraktivní spořicí podmínky. Dalšími důvody, proč lidé na stavebním spoření zhodnocují své finance, jsou možnost výhodného úvěru na bydlení, nebo smlouva založená rodiči.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.

Spořím s Raiffeisen stavební spořitelnou