« Zpět

Stavební spoření Wüstenrot s průměrným ročním zhodnocením až 5,58 % ročně

| 4. listopadu 2013 - 15:11 | Zprávy | Stavební spoření

Finanční skupina Wüstenrot nabízí osvědčené stavební spoření, jehož vklady se klientům zhodnotí v průměru až 5,58 % ročně.

Stavební spoření ustálo všechny návrhy na změny a funguje dále ve své klasické podobě. Poslední změnou byla v roce 2010 úprava státní podpory, která se od té doby u všech smluv vypočítává jako 10 % z celkových ročních vkladů, maximálně z částky 20 000 korun. Nejvyšší státní podpora tedy činí 2000 korun ročně. S ohledem na zveřejňované informace je třeba zdůraznit, že klient nemusí prokazovat účelovost použití státní podpory po uplynutí její tzv. vázací lhůty, tj. po 6 letech. Stavební spoření může poskytovat pouze stávajících 5 stavebních spořitelen.
 
Vklady stavebního spoření na nově uzavřené smlouvy úročí Wüstenrot sazbou 2,2 % p. a. U smluv se státní podporou, která je poskytována ve výši až 2000 korun ročně, dosáhne při šestiletém spoření průměrný roční výnos až 5,58 %. Nabídka platí do konce roku 2013.
 
Speciálně dětem do 18 let je určeno stavební spoření Kamarád, u kterého klient neplatí úhradu za uzavření smlouvy. Smlouvu pro dítě lze uzavřít ve dvou variantách, a to na cílovou částku 300 nebo 150 tisíc korun. Úspora na poplatku činí 3000, resp. 1500 korun.
 
Svou mimořádnou nabídku stavebního spoření podpoří Wüstenrot reklamní kampaní, ve které využije televizní a online spoty a venkovní reklamu na billboardech na 15 místech po celé České republice.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.

Chci zkontrolovat svůj úcet a nedaří se mi to. Mám č. smlouvy i pin. Děkuji za odpověď.