« Zpět

Překlenovací úvěr na bydlení od Raiffeisen stavební spořitelny nově s úrokem od 3,1 % p.a.

| 11. ledna 2013 - 11:07 | Zprávy | Stavební spoření

Raiffeisen stavební spořitelna reaguje na aktuální situaci na trhu a snížila úrokovou sazbu u překlenovacího úvěruHYPOsplátka o 0,3 % p. a. Navíc v rámci svého EKOprogramu pokračuje i v letošním roce s akcí „Uvěrová smlouva zdarma“.

Raiffeisen stavební spořitelna počínaje 9. lednem 2013 zlevňuje překlenovací úvěryHYPOsplátka a HYPOsplátkaplus„Klient tak nyní může získat úvěrzajištěný odpovídajícím pojištěnímv sazbě od 3,1 % p.a.,“ říká Karel Pavlík,ředitel odboru podpory prodeje Raiffeisen stavební spořitelny.

Úvěr HYPOsplátkajeurčenpředevším těm, kteří hledají nové bydlení a jejich úspory na koupi či výstavbu jim nestačí.Zároveň je vhodný pro ty, kteří plánují rozsáhlejší rekonstrukci či modernizaci stávajícího bydlení.Při akontaci do 10 % z cílové částky můžete úvěr HYPOsplátka získat nověs úrokem od 3,5 % p.a., při akontaci od 10 % včetněje úrok sníženaž na 3,3% p.a.

Pro stávající klienty s historií,pro financování ekologicky šetrného bydlení v rámci EKOprogramui pro refinancování v minulosti poskytnutého hypotečního úvěru na bydlení je k dispozici úvěr HYPOsplátkaplus.Jeho roční úroková sazba je nyní 3,1 % při zajištění odpovídajícím pojištěním.„Navíc v rámci EKOprogramu může i v letošním roce klient využít akci „Úvěrová smlouva zdarma“ a ušetřit tak v závislosti na výši úvěru až deset tisíc korun, dodává Karel Pavlík.

Snížení úroků u překlenovacích úvěrů RSTS

Původně

Nově

HYPOsplátka – akontace 0–10 %

3,80 % p.a.

3,50 % p.a.

HYPOsplátka – akontace od 10 % (vč.)

3,60 % p.a.

3,30 % p.a.

HYPOsplátkaplus*

3,40 % p.a.

3,10 % p.a.

* zvýhodněný úvěr pro klienty s historií nebopři splnění podmínek EKOprogramu nebopro refinancování

O Raiffeisen stavební spořitelně

Raiffeisen stavební spořitelna poskytuje v České republice stavební spoření  od roku 1993, kdy vstoupila na trh jako první stavební spořitelna, ještě pod jménem AR stavební spořitelna a.s. Patří do rodiny Raiffeisen, největší soukromé finanční skupiny na rakouském trhu.

Provozuje širokou síť více než 200 poradenských míst na území celé České republiky a je spolehlivým partnerem pro řešení nejen bytových potřeb. Mezi produkty stavebního spoření nabízí také výhodné úvěry na bydlení. Její finanční poradci klientům poskytují komplexní finanční poradenství v otázkách bydlení, zajištění života, majetku, rodiny i zabezpečení na stáří.

 

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.