« Zpět

Podzimní akce Raiffeisen stavební spořitelny – originální dárek ke každému úvěru a navíc zvýhodněná nabídka pro stávající klienty

| 18. září 2014 - 10:43 | Zprávy | Stavební spoření

Raiffeisen stavební spořitelna připravila pro všechny, kteří si u ní do konce listopadu vezmou jakýkoliv úvěr atraktivní dárek: originální stolní hru Felixopolis. Nezapomíná však ani na stávající klienty. Vybraným skupinám navíc nabízí akční podmínky nejen překlenovacích úvěrů REKOpůjčka a HYPOsplátka, ale také úvěru ze stavebního spoření.

Hra pro celou rodinu ke každému úvěru
Pro všechny klienty, kteří si u RSTS vezmou od 15. září do 30. listopadu jakýkoliv úvěr, je připravena zábavná stolní hra Felixopolis, která byla vyvinuta přímo Raiffeisen stavební spořitelnou. „Díky tomu, že na rekonstrukce půjčujeme klientům až půl milionu bez zajištění a s mnohem příznivější úrokovou sazbou, než nabízejí běžné spotřebitelské úvěry, tvrdíme, že lepší bydlení je s námi hračka. A my bychom rádi, aby si letos na podzim hráli i naši klienti. Felixopolis je hra, která pobaví všechny generace a měla by hráčům ukázat, že investice do vlastního bydlení a jeho modernizace se vyplácí,“ říká Lukáš Kopecký, ředitel marketingu v Raiffeisen stavební spořitelně.
 
Expres přidělení úvěru ze stavebního spoření nebo zvýhodněná úroková sazba
RSTS nezapomněla ani na stávající klienty a vybrané skupině věrných klientů nabídne možnost dřívějšího získání úvěru ze stavebního spoření. Díky tomu si mohou půjčit až 700 tisíc korun bez zajištění při úrokové sazbě 4,5 % ročně, garantované po celou dobu splácení.
 
Další skupina má možnost využít překlenovací úvěry s dodatečnou slevou 0,4 % ročně ze standardní úrokové sazby. REKOpůjčku mohou využít na rekonstrukce a modernizace svého bydlení, HYPOsplátku rovnou na jeho pořízení.
 
O Raiffeisen stavební spořitelně
Raiffeisen stavební spořitelna poskytuje v České republice stavební spoření a výhodné úvěry na rekonstrukce, modernizace i pořízení bydlení. Na český trh vstoupila v roce 1993 jako první stavební spořitelna, ještě pod jménem AR stavební spořitelna a.s. Je součástí Raiffeisen, největší soukromé finanční skupiny působící na rakouském trhu, jejíž tradice sahá až do roku 1862.
 
Provozuje širokou síť poradenských míst na území celé České republiky a je spolehlivým partnerem pro řešení nejen bytových potřeb. Mezi produkty stavebního spoření nabízí také výhodné úvěry na bydlení. Její finanční poradci klientům poskytují komplexní finanční poradenství v otázkách bydlení, zajištění života, majetku, rodiny i zabezpečení na stáří.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.