« Zpět

Nový věrnostní program Získejte u Lišky

| 20. srpna 2014 - 12:25 | Zprávy | Stavební spoření

Českomoravská stavební spořitelna spustila novou webovou aplikaci s názvem Získejte u Lišky. Na adrese www.ziskejteulisky.cz může výhody pro svůj domov získávat každý, kdo se zaregistruje, tedy nejen klienti ČMSS. V nabídce nejsou pouze slevy, návštěvník webu si může zasoutěžit, pobavit se nebo načerpat novou inspiraci pro své plány na nové bydlení.

Aplikace ČMSS přináší novou kvalitu
Aplikace Získejte u Lišky střídá Kartu klienta, jejíž platnost končí s posledním srpnem tohoto roku. Oproti Kartě klienta, v zásadě fungující jako průkaz potvrzující nárok na avízovanou slevu, přináší nová aplikace účastníkovi širší možnosti, vyšší míru pohodlí a rozšiřuje i počet výhod, který bude do budoucna dále narůstat. Specialitou programu Získejte u Lišky je, že se se do něj může zapojit i návštěvník, který není klientem ČMSS.
 
Účastníci věrnostního programu můžou výhody čerpat ihned po registraci
Aplikace umožňuje čerpání výhod ihned po registraci. Jednotlivé nabídky i výši slev jsme upravili tak, aby byli pro návštěvníky stránky co nejatraktivnější. K těmto poznatkům přispěly výsledky výzkumu, který jasně definoval, o co mají dnes lidé největší zájem.
 
Aplikace sází na příjemný design a intuitivní ovládání
Uživatel internetu v dnešní době nemá čas se „proklikávat“ desítkami odkazů – chceme, aby každý jednoduše a rychle našel to, co potřebuje. Držíme se nejnovějších trendů a ctíme plný responsivní design, takže web je stejně dobře přístupný z mobilu, tabletu i osobního počítače. Cílem aplikace Získejte u Lišky je udělat vše trochu jinak! Na webu Získejte u Lišky je vše přehledné a jasné. Kromě akčních slev návštěvníci na webu najdou články o trendech a novinkách v bydlení a každý měsíc přibude i nová soutěž – vše na jednom místě.
 
U Lišky získáte dobrou inspiraci pro svůj domov snadno a rychle! Aplikaci vyzkoušejte na stránce www.ziskejteulisky.cz.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.

Stavební spořitelna LIŠKA je jedna z nejlepších v zemi.Mám s ní jen ty nejlepší zkušenosti.Všem vřele doporučuji.W