« Zpět

Slevový program Moneyback již vrátil klientům Spořitelny zpět na účet více než 0,5 miliardy korun

| 7. února 2023 - 11:00 | Zprávy

Slevový program Moneyback, který si mohou klienti České spořitelny aktivovat ve svém mobilním bankovnictví George, využívá téměř 900 tisíc uživatelů mobilního bankovnictví George. Od spuštění slevového programu v červenci 2020 za platby kartou v obchodech a na internetu klienti získali zpět na účet souhrnnou odměnu ve výši přes 0,5 miliardy korun.

„K významné akceleraci využívání slevového programu Moneyback přispěla jednak letní kampaň s maloobchodními řetězci Albert a Globus, díky které klienti získali za platby kartou zpět odměnu ve výši 15 %, a následně naše speciální prosincová nabídka s Albertem ve výši 20 % odměny za platby kartou,” říká Jan Hailich, šéf platebních řešení v České spořitelně a dodává: „Rostoucí počet klientů, kteří využívají program Moneyback, je rovněž podpořen zejména v posledních dvou letech rychle rostoucím trendem v podobě bezhotovostního placení. Ještě před pandemií koronaviru se podíl hotovostního a bezhotovostního placení u obchodníků pohyboval v poměru 45 ku 55 ve prospěch hotovosti, nyní již téměř 60 % plateb probíhá bezhotovostně.”

„Vánoční akce s Albertem byla zatím naše nejúspěšnější kampaň v Moneybacku. Aktivovalo si ji 375 tisíc klientů, kterým jsme začátkem ledna vrátili zpět na účet 111 milionů korun. Nově si v prosinci program Moneyback společně s akcí Albert 20% odměna aktivovalo 49 tisíc nových klientů,” dodává Juraj Pilka, který má na starost slevový program Moneyback a platební karty v České spořitelně.

Slevové nabídky v programu Moneyback se průběžně obnovují a rozšiřují. Aktuálně lze využít slevy při nákupech ve stovkách prodejen po celé ČR. Ušetřit při placení kartou lze jak při nákupu jídla v supermarketu, elektroniky, léků nebo třeba při cestování. 

Více o programu Moneyback na: https://www.csas.cz/moneyback

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.