« Zpět

Škola investování od Fio banky se vrací

| 26. října 2021 - 11:53 | Zprávy

Česká Fio banka opět pořádá investiční semináře s názvem Škola investování. V aktuálním podzimním kole nabídne 8 seminářů ve městech po celé České republice. Účast i registrace je pro všechny zájemce zdarma.

Fio banka ve spolupráci s českou burzou RM-SYSTÉM připravila další semestr Školy investování. Tento projekt si klade za cíl vzdělávat širokou veřejnost v oblasti fungování kapitálových trhů. Tématem seminářů jsou Základy investování na kapitálovém trhu, kde se návštěvnicí seznámí se základními investičními pojmy a získají vhled do světa cenných papírů. Semináře jsou doplněny interaktivními ukázkami nákupu a prodeje cenných papírů. Škola investování se během podzimu představí v 8 městech, v termínech od 8. do 15. listopadu a přihlásit se může úplně každý. Stačí se pouze bezplatně registrovat na webových stránkách banky, vybrat si termín a konkrétní město.

„Letošní Škola investování sice probíhá v menším počtu měst než uplynulé ročníky, ale jsme rádi, že se nám podaří uspořádat alespoň nějaké semináře. Časté dotazy na pořádání investičních seminářů dokazují, jak unikátní projekt se nám podařilo vytvořit a jakou má osobní setkání a konzultace hodnotu. Těšíme se, že všem zájemcům budou naši odborníci na investování předávat své zkušenosti. Snažíme se lidem ukázat cestu, jak si peníze neukládat jen na spořicí účet, ale že jsou také zajímavější možnosti,“ komentuje její zahájení Jan Bláha, obchodní ředitel Fio banky.

Všechny semináře budou probíhat dle aktuálně platných vládních opatření, které jsou všichni přítomní povinní dodržovat.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.