« Zpět

Nové pojištění pro živnostníky a podnikatele BALPO přináší UNIQA

9. ledna 2015 - 12:58 | Zprávy | Podnikatelé

BALPO jako nové BALíčkové pojištění pro malé a střední POdniky přináší UNIQA. Pojišťovna balíček sestavila na základě aktuálních požadavků trhu s cílem nabídnout ucelené pojištění chránící osoby samostatně výdělečně činné (OSVČ), živnostníky a podnikatele před všemi podstatnými riziky v souvislosti s jejich běžnou komerční činností.

UNIQA při konstruování myslela na frekventované obory podnikání v ČR, zejména na provozy restaurací a penzionů, obchod, řemesla, malovýrobu, opravny a odvětví služeb. Jednotlivá krytí spojila do cenově výhodných a podle zaměření klienta variabilních balíčků. Cílem bylo vytvořit jednoduchý a srozumitelný program skládající se ze tří hlavních komponent:
 
pojištění budov 
pojištění movitých věcí k podnikání
pojištění odpovědnosti podnikatele
 
Volit lze i doplňková připojištění
Doplňková připojištění lze volit podle specifik konkrétního podnikání. Balíček BALPO tak poskytuje dostatečnou a transparentní ochranu proti rizikům při běžném podnikání a snadno se sjednává. Klient má možnost vybrat si ze tří úrovní pojistných nebezpečí a pojistných částek Basic, Standard a Exclusive. Podle konkrétního zaměření podnikání a priorit lze varianty kombinovat.
 
BALPO
jednoduchý a variabilní produkt
pojištění nemovitých i movitých věcí a odpovědnosti ve třech úrovních
užitečné asistenční služby zdarma součástí pojištění
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.