« Zpět

V září startuje nový semestr školy investováníV září startuje nový semestr školy investování

| 18. září 2019 - 6:44 | Zprávy | Podílové fondy

Fio banka, největší tuzemský obchodník s cennými papíry, zahajuje ve spolupráci s Českou burzou RM-SYSTÉM podzimní sérii vzdělávacích seminářů z oblasti kapitálových trhů.

V pořadí již 31. semestr Školy investování začíná 23. září 2019, a to souběžně v Praze a Olomouci. Během září až listopadu je připraveno celkem 36 přednášek, které jsou rovnoměrně rozloženy v různých městech po celé České republice. Srdečně je vítán každý, kdo má zájem dozvědět se více o tom, co jsou to akcie, fondy či termínované kontrakty.

„V uplynulém jarním semestru jsme pro veřejnost uspořádali 38 přednášek, na které se přihlásilo více než 1700 zájemců o zhodnocení svých volných úspor. Ze zpětné vazby účastníků víme, že je pro ně Škola investování více než jen pouhou přednáškou. Mnoho z nich ji považuje za nejlepší způsob, jak se dozvědět nejen teorii z burzovního prostředí, ale také jak se seznámit s praktickým způsobem zadávání obchodních pokynů pro nákup a prodej akcií nebo třeba našich nově založených podílových fondů,“ dodává Jan Bláha, obchodní ředitel Fio banky.

Где взять оригинальную ссылку на гидру onion в tor

I tentokrát je možné vybrat si z témat určených úplným začátečníkům, ale i zkušenějším investorům. Kompletní nabídku témat, měst a termínů naleznou zájemci na webových stránkách banky zde. Účast i registrace je pro všechny zájemce zcela zdarma.

 

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.