« Zpět

Převedení portfolia cenných papírů je ve Fio bance nyní zdarma

| 14. července 2015 - 11:41 | Zprávy | Obchodování s CP

Noví investiční klienti Fio banky mohou nyní využít speciální akci a převést si stávající portfolio cenných papírů zcela bez poplatků. Akce trvá do konce ledna 2016.

Pro všechny investory, kteří obchodují nebo již dříve obchodovali prostřednictvím jiných společnosti a vlastní cenné papíry, připravila česká Fio banka speciální akci, díky níž si k ní mohou zdarma převést své stávající investiční portfolio. Obvyklá částka za převod českých cenných papírů je 785 Kč, za převod cenných papírů obchodovaných na kapitálových trzích v USA se běžně účtuje 2,5 USD za emisi, v Německu činí poplatek za převod 25 EUR za emisi. Klienti tak mají nyní díky Fio bance příležitost ušetřit. Převod portfolia lze bezplatně uskutečnit od 14. 7. 2015 do 31. 1. 2016.
 
Investoři naleznou u Fio banky, největšího online brokera v České republice, širokou nabídku investičních služeb, jako jsou aplikace pro obchodování na českých i světových burzách, pravidelné zpravodajství z trhů či podporu zkušených makléřů. Navíc mohou investovat bez omezení minimální částkou a za velmi výhodných podmínek.
 
„Chceme posílit svou pozici na trhu a ukázat i dalším investorům, že naše investiční služby jsou skutečně nejlepší. Opíráme se o více než dvacetiletou zkušenost v oboru, máme nízké poplatky a kvalitní aplikace, které umožňují okamžité obchodování. Věříme, že všichni, kteří chtějí aktivně zhodnocovat své finance, a ne jen ukládat peníze do fondů, tuto nabídku ocení,“ dodává Jan Bláha, obchodní ředitel Fio banky.
 
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.