« Zpět

Od října nepropadejte panice. Místo zvedáku na kolo stačí mít číslo na asistenci, radí Allianz

| 6. září 2018 - 7:32 | Zprávy | Neživotní pojištění

Motoristům se má od října letošního roku změnit seznam povinné výbavy vozidel. Nově by tak s sebou nemuseli vozit náhradní žárovky, pojistky nebo třeba výbavu nutnou pro výměnu kola, jako například zvedák. Pro klienty Allianz to ale nebude žádná velká změna. Díky 24hodinové asistenční službě mají zaručenou pomoc s jakoukoliv poruchou, nehodou nebo i právním poradenstvím.

„Pokud klienta Allianz pojišťovny postihne nehoda či porucha, měl by ze všeho nejdříve kontaktovat asistenční službu, která mu poradí, jak v danou chvíli postupovat. Dále zajistí pomoc, případně odtahovou službu, která za klientem přijede. Dle možností se technik pokusí poruchu odstranit na místě - například defekt pneumatiky či nedostatek paliva, případně vozidlo odtáhne do servisu. Nebude-li možné vozidlo vlivem poruchy či nehody zprovoznit do osmi hodin od vyžádání asistence, může klient požádat o zajištění náhradního vozidla,“ říká metodik Allianz pojišťovny Josef Šrut.

 

To dokládá i příběh klientky, které se na asistenční službu od Allianz neváhala obrátit s prosbou o pomoc, když cestou do Brna znenadání dostala defekt přímo na D1 mezi Humpolcem a Jihlavou. Dojela na nejbližší odpočívadlo a spojila se telefonicky s asistenční službou. Operátorka rozrušenou slečnu uklidnila a zajistila příjezd silniční služby. Po výměně pneumatiky mohla klientka dál nerušeně pokračovat v jízdě. Celá akce netrvala ani 50 minut.

 

Základní asistenční služby poskytuje Allianz automaticky všem klientům při sjednání povinného ručení nebo havarijního pojištění ALLRISK. Při současném sjednání povinného ručení a havarijního pojištění ALLRISK se navíc uvedené limity sčítají.

 

„Allianz poskytuje i rozšířené asistenční služby ASISTENCE PLUS, které jsou vhodné především pro ty, kteří hodně cestují a chtějí mít jistotu krytí vyšším limitem,“ doplňuje Josef Šrut.

 

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.