« Zpět

UniCredit Leasing zavádí koncept značkového financování pro vozy Hyundai

| 9. srpna 2010 - 11:29 | Zprávy | Leasing

UniCredit Leasing v červnu letošního roku rozšířil spolupráci se společností Hyundai Motor Czech,s.r.o., dovozcem osobních vozů Hyundai, o značkové financování „Hyundai Finance“. Společný produkt nabídne koncovým zákazníkům atraktivní podmínky pro financování osobních automobilů této značky. Portfolio značkového financování od UniCredit Leasing díky novému přírůstku v podobě Hyundai Finance čítá již 14 značek.


„Našim záměrem je poskytnout klientům co nejširší okruh značkového financování, které nabízí koncovým zákazníkům atraktivní finanční podmínky spolu s dalšími výhodami, což je i případ nového produktu Hyundai Finance,“ uvedl Jaroslav Jaroměřský, výkonný ředitel UniCredit Leasing. „Značkové financování se těší popularitě ze strany zákazníků, a proto do budoucna počítáme s jeho dalším rozšiřováním,“ dodal Jaroslav Jaroměřský.
Z nabídky leasingových společností vybírejte zde
Podepsáním smlouvy o spolupráci se společnost Hyundai stala další významným partnerem v portfoliu UniCredit Leasing. Zákazníci si nyní mohou vybrat financování vozidel celkem ze čtrnácti značkových produktů. V letošním prvním čtvrtletí poskytl UniCredit Leasing leasingové financování ve výši 1,395 mld. Kč (v pořizovacích cenách), což představuje v meziročním srovnání 28% nárůst.
V současné době mohou zákazníci využít letní akce „Splátky bez navýšení“, která se vztahuje na řadu Hyundai i20. Tento stylový kompaktní rodinný vůz se mezi českými zákazníky stává stále více oblíbeným.
Společnost Hyundai očekává velký zájem i o model ix35, novinku roku 2010 a zástupce stále více oblíbené kategorie SUV, který se vyrábí v Žilině na Slovensku.
Společnost Hyundai Motor Czech s.r.o. je na českém trhu oficiálně od roku 2008. I přes krátké působení společnost prodala v ČR v roce 2008 8802 vozů a v roce 2009 to bylo 8682 osobních a lehkých užitkových vozidel. Prodejní výsledky řadí tuto automobilku na 5. místo s tržním podílem více než 5 %. Na území ČR Hyundai disponuje hustou sítí prodejců s kvalitním servisním zázemím. V současné době se jedná o 55 prodejců a 59 servisních míst.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.