« Zpět

UniCredit Leasing odloží splátky klientům postiženým povodněmi a pomůže potřebným

| 18. srpna 2010 - 9:58 | Zprávy | Leasing

Společnost UniCredit Leasing CZ, a. s., odkládá splátky klientům ze záplavových oblastí. Zákazníci postiženi povodněmi si mohou odložit tři až šest splátek. V rámci solidarity věnuje UniCredit Leasing 207 410 korun pozůstalé rodině po jedné z obětí letošních záplav.


„Uvědomujeme si, že klienti, kteří byli zasaženi povodněmi, budou potřebovat využít své finanční zdroje hlavně k nápravě dosavadních škod. Odložením splátek se jim snažíme situaci ulehčit,“ řekl místopředseda představenstva UniCredit Leasing Jaroslav Jaroměřský. „Na řešení mimořádných situací spojených s povodněmi jsme připraveni. Smluvní dokumentace, kterou musíme s klienty uzavřít, je již připravena,“ dodal Jaroslav Jaroměřský.
Klienti v povodněmi zasažených oblastech mohou požádat o splátkový odklad. Podmínkou pro oddálení splátek bude předložení kopie dokladu o nahlášení pojistné škody potvrzené pojišťovnou a doposud bezproblémová platební morálka. V době odkladu budou klienti hradit pouze DPH a pojištění předmětu, který mají na leasing nebo úvěr. Odpadne povinnost hradit dodatečné zajištění a správní poplatky. Penalizace za pozdní splácení UniCredit Leasing anuluje.
V rámci podpory těch, kteří byli nejvíce záplavami zasaženi, věnuje UniCredit Leasing (firma i zaměstnanci) 207 410 Kč pozůstalé rodině po jedné z obětí letošních bleskových záplav. Společnost se aktivně zapojuje do minimalizace škod způsobených povodněmi. Iniciativu projevila jak v roce 2009, kdy věnovala 150 tisíc Kč na oběti záplav v obci Jeseník nad Odrou, tak v roce 2002, kdy realizovala splátkové odklady.
„Snažíme se pomáhat, co nejefektivněji to jde. Věříme, že pomůžeme rodině překonat první šok z tragické ztráty člena rodiny,“ komentoval příspěvek pozůstalé rodině Jaroslav Jaroměřský.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.