« Zpět

Společnost s Autoleasing rozšiřuje svoji obchodní činnost na slovenský leasingový trh

| 6. května 2013 - 9:52 | Zprávy | Leasing

Společnost s Autoleasing působí na českém trhu již od r. 2004 a na Slovensko vstupuje formou stoprocentně vlastněné dceřiné společnosti s Autoleasing SK, s.r.o. Společnost s Autoleasing SK patří do významné nadnárodní skupiny Erste a slovenským klientům bude poskytovat spotřebitelské úvěry k financování nových i ojetých osobních a užitkových vozů.

 

 

 

 

  • s Autoleasing rozšiřuje svoje aktivity na Slovensko a zakládá dceřinou společnost s Autoleasing SK.
  • s Autoleasing SK umožňuje uzavření smlouvy o financování přímo v místě prodeje nového nebo ojetého osobního a užitkového vozu.
  • I pro Slovensko platí on-line schválení leasingové smlouvy do 30 minut.
  • Ke každé leasingové smlouvě i na Slovensku navíc cestovní karta, která je určena k bezplatnému ubytování pro dvě osoby ve tří až pětihvězdičkovém hotelu v 18 zemích světa.
„Smlouvu na financování mohou klienti uzavřít při nákupu nového nebo ojetého osobního nebo užitkového automobilu přímo v místě prodeje – u obchodního partnera (prodejce vozu). Díky internetovému systému schvalování je celý proces získání úvěru velmi rychlý, on-line schválení trvá do 30 minut“, uvedl Rudolf Hanták, výkonný ředitel a jednatel společnosti s Autoleasing SK.
 
Klienti si pro financování mohou nastavit parametry smlouvy podle svých představ – mohou si vybrat mimořádnou splátku v rozmezí 0 až 70 % z pořizovací ceny vozu a délku splácení od 12 do 84 měsíců.  U standardních podmínek stačí k vyřízení vyplněná žádost, dva doklady totožnosti u nepodnikatelů, nebo jeden doklad totožnosti a doklad o právní subjektivitě u podnikatelů.
 
Ke každé smlouvě navíc klient získá exkluzivní benefit – cestovní kartu, která ho opravňuje k bezplatnému a opakovanému ubytování ve více než 1 900 hotelech v 18 zemích světa. Cestovní karta je určena k bezplatnému ubytování pro dvě osoby ve tří až pětihvězdičkovém hotelu podle vlastního výběru klienta a je platná po celou dobu trvání úvěrové smlouvy. S cestovní kartou klient získá zdarma ubytování v hotelu na jednu až šest nocí s neomezeným opakováním po celou dobu trvání smlouvy.
 
Společnost s Autoleasing SK primárně spolupra cuje se společností  AAA Auto, která je významným obchodním partnerem mateřské společnosti také v České republice. Do budoucna plánuje s Autoleasing SK rozšířit síť spolupracujících obchodních partnerů o další prodejce nových a ojetých vozů.
 
Mateřská společnost s Autoleasing patří v České republice mezi TOP5 leasingových společností na trhu. V roce 2012 dosáhla tržního podílu přes 7,4 % a je jednou z nejdynamičtěji rostoucích společností na českém leasingovém trhu. 
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.