« Zpět

ŠkoFIN se připojil k pomoci postiženým povodněmi

| 31. srpna 2010 - 9:21 | Zprávy | Leasing

Společnost ŠkoFIN se zařadila do skupiny firem, které se snaží aktivně pomáhat všem postiženým letošními srpnovými povodněmi či krupobitím. ŠkoFIN nabízí obětem přírodní katastrofy speciální výhodné podmínky, které jim usnadní lépe se vyrovnat s touto nelehkou životní situací. Nárok na zvýhodnění mohou klienti ŠkoFINu uplatnit až do 31. 10. 2010 a jedná se kromě zrušení poplatků za různé technicko-administrativní úkony zejména o prodloužení tzv. platebních prázdnin ze dvou na čtyři měsíce.


Stávajícím klientům, kterým velká voda odplavila nebo výrazně poškodila veškerý majetek či kroupy poničily jejich automobily, nebude společnost ŠkoFIN účtovat poplatky za vybrané úkony nebo penále spojené jak s financováním vozu, tak i s vystavením nových dokladů, jako jsou např. technický průkaz a jiné ztracené doklady. Platební prázdniny po dobu čtyř měsíců a bezúčelový úvěr pomohou postiženým uvolnit finanční prostředky při řešení aktuální situace. Platnost opatření je v naprosté většině případů do 31. října 2010, ale zvýhodnění je možné nárokovat i zpětně. Poškození musí podat písemnou či telefonickou žádost a doložit příslušnou pojistnou událost.
„Zcela chápeme tíživou situaci, do které se řada našich klientů vlivem této přírodní katastrofy dostala, a proto se jim snažíme maximálně vyjít vstříc a z naší strany je podpořit zjednodušením i zlevněním všech souvisejících technicko-administrativních úkonů, poskytnutím krátkodobých finančních úlev i prostředků formou bezúčelných úvěrů. Námi poskytované výhody a služby či finanční prostředky sice přirozeně nemohou v případě postižených povodněmi vše vyřešit, ale věříme, že každá konkrétní podpora a pomoc urychlí jejich stabilizaci a návrat do běžného života,“ říká Stefan Rasche, jednatel společnosti ŠkoFIN.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.