« Zpět

Raiffeisen - Leasing přichází s financováním vozů on-line

| 14. května 2010 - 8:58 | Zprávy | Leasing

Společnost Raiffeisen – Leasing přináší na leasingový trh inovativní internetovou aplikaci CLICK – FINANCOVÁNÍ VOZŮ, která umožňuje nezávazně si spočítat výši splátek úvěru či leasingu, on-line požádat o schválení financování vozu z pohodlí domova a získat financování bez skrytých nákladů. Aplikace byla v listopadu a prosinci 2009 v pilotním provozu, následně byl na základě jeho výsledků proveden facelift a nyní CLICK – FINANCOVÁNÍ VOZŮ funguje ve své finální verzi. V roce 2010 navštívilo produktové stránky CLICK – FINANCOVÁNÍ VOZŮ už více než 30 tisíc uživatelů a možnosti nezávazné kalkulace využilo přes 7 tisíc lidí. Prostřednictvím této aplikace již v současné době vzniká 11 % celkového objemu financování vozů společnosti Raiffeisen – Leasing.


Použití aplikace je velmi jednoduché a pohodlné. Odkudkoliv a 24 hodin denně si zájemce o financování koupě vozu na stránkách www.financova­nivozu.cz vyplní základní údaje o vybraném voze, zvolí si dobu splácení, výši mimořádné splátky, kterou chce uhradit ze svých zdrojů na počátku financování, a pojistné produkty, které si přeje zahrnout do splátek financování. Po odeslání parametrů se okamžitě vrátí nezávazný výpočet výše splátky.
Je-li zájemce s výši splátky spokojen, může jednoduše doplnit a odeslat požadované údaje a následně ho kontaktuje obchodník Raiffeisen – Leasing, který s ním projde celou nabídku, vysvětlí postup při schválení obchodního případu a dohodne způsob podpisu smluvní dokumentace a předání vybraného vozu.
„CLICK – FINANCOVÁNÍ VOZŮ je krokem k většímu pohodlí zákazníků a transparentnosti financování vozů,“ říká Rastislav Kereškéni, CEO a jednatel Raiffeisen – Leasing, a dodává: „Prostřednictvím této jednoduché aplikace může zákazník získat z pohodlí domova financování, o kterém má naprostý přehled a které neobsahuje žádné skryté náklady, často vznikající zejména při sjednávání financování prostřednictvím dealera vozů.“
Soukromé osoby a podnikatelé mají navíc možnost získat cestovní pojištění, které platí až do 30. 6. 2011, zdarma, pokud si vezmou financování od Raiffeisen – Leasing včetně pojištění od pojišťovny UNIQA. Majitelé eKonta zase k financování získávají zdarma pojištění půjčky, které se vztahuje na riziko smrti a trvalých následků úrazu.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.