« Zpět

Podzimní „autobraní“ od UniCredit Leasing odstartovalo

| 25. října 2011 - 11:12 | Zprávy | Leasing

Společnost UniCredit Leasing, největší leasingová společnost v ČR, nabízí výhodné podzimní financování na vozy značek Peugeot, Citroen, VW, Ford a Škoda, které se již tradičně podílí významným způsobem na portfoliu financování společnosti. Od 18. října až do 31. prosince 2011 probíhá akce pro podnikatelské subjekty i jednotlivce, v rámci níž je možné získat leasingové a úvěrové produkty od UniCredit Leasing s odkladem splátek až na 6 měsíců.

[Tisková zpráva] Společnost UniCredit Leasing, největší leasingová společnost v ČR, nabízí výhodné podzimní financování na vozy značek Peugeot, Citroen, VW, Ford a Škoda, které se již tradičně podílí významným způsobem na portfoliu financování společnosti. Od 18. října až do 31. prosince 2011 probíhá akce pro podnikatelské subjekty i jednotlivce, v rámci níž je možné získat leasingové a úvěrové produkty od UniCredit Leasing s odkladem splátek až na 6 měsíců.
„UniCredit Leasing právě startuje jednu z největších prodejních akcí, která pro naše zákazníky kromě odkladu první splátky přináší řadu dalších výhod, jako je například nabitá CCS karta v hodnotě 3000 Kč nebo výrazné zjednodušení a zrychlení schvalovacího procesu. Umíme nabídnout zajímavé podmínky leasingového financování UCL LeaseAuto nebo uvěrových produktů FinAuto a CreditAuto jak pro podnikatele, tak pro soukromé osoby v jakékoliv roční době,“ uvedl Jiří Vintr, manažer oddělení Řízení produktů UCL.
Zákazníci UniCredit Leasing mohou vybírat ze dvou základních variant akční nabídky. První z nich s odkladem splátek na 6 měsíců je určena pro podnikatele a společnosti. Nabídka je zaměřena především na business vozy a užitková vozidla pro podnikání. Nespornou výhodou je možnost vygenerování zisku z provozu vozidla ještě před tím, než začne být spláceno formou pravidelných splátek. Bonusem je CCS karta v hodnotě 3 000 Kč. Pro získání produktu je nutné uhradit pouze desetinu hodnoty vozu, v případě využití úvěrového produktu je pak podnikatelům plátcům daně z přidané hodnoty vrácena DPH ve výši 20 % z prodejní ceny zpět při nejbližším zúčtovacím období této daně. K pořízení nového vozu je tedy potřeba minimální hotovost, kterou našim klientům záhy vrátí stát.
Druhou variantu s odkladem splátek až na tři měsíce mohou využít jak podnikatelé, tak soukromé osoby. Parametry výhod pro podnikatele jsou obdobné jako u výše uvedené akce. Nabídku s tříměsíčním odkladem mohou navíc využít i soukromé osoby. Skutečností zůstává, že si klient vůz pořídí již nyní na podzim, ale splácet jej však začne až po Vánocích. Milým bonusem je i v tomto případě CCS karta v hodnotě 3 000 Kč.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.