« Zpět

Financování vozů on-line? S Raiffeisen – Leasing ano

| 29. listopadu 2010 - 11:21 | Zprávy | Leasing

Raiffeisen – Leasing nechává klienty "nahlédnout do karet". Financování vozů prostřednictvím úvěru nebo leasingu lze získat naprosto transparentně a navíc pohodlně on-line. Tak proč byste zbytečně platili skryté náklady? A proč byste někam chodili? 

Raiffeisen – Leasing nechává klienty "nahlédnout do karet". Financování vozů prostřednictvím úvěru nebo leasingu lze získat naprosto transparentně a navíc pohodlně on-line. Tak proč byste zbytečně platili skryté náklady? A proč byste někam chodili?
Společnost Raiffeisen - Leasing, v souladu se svou politikou naprosté transparentnosti a proklientského přístupu, zájemcům o financování vozů nabízí možnost využití inovativní internetové aplikace CLICK - FINANCOVÁNÍ VOZŮ .
Tato služba umožňuje nezávazně si spočítat výši splátek úvěru či leasingu, on-line požádat o schválení financování vozu z pohodlí domova a získat financování bez skrytých nákladů.
Produktové stránky CLICK - FINANCOVÁNÍ VOZŮ navštíví každý měsíc tisíce klientů. Prostřednictvím této aplikace již v současné době vzniká 11 % celkového objemu financování vozů společnosti Raiffeisen - Leasing. Aplikace se používá velmi jednoduše a pohodlně. Zájemce o financování koupě vozu si odkudkoliv a kdykoliv vyplní na stránkách www.financovanivozu.cz základní údaje o vybraném vozidle (novém či ojetém), zvolí si, jak dlouho chce splácet, výši mimořádné splátky a pojistné produkty, které si přeje zahrnout do splátek financování. Po odeslání parametrů se okamžitě vrátí nezávazný výpočet výše splátky.
Unikátní je aplikace zejména v tom, že se jejím prostřednictvím klient dozví skutečně finální výši své případné splátky a to včetně pojištění.
Nechybí ani informace o výši RPSN. Je-li zájemce s výší splátky spokojen, může jednoduše doplnit a odeslat požadované údaje a následně ho kontaktuje obchodník Raiffeisen - Leasing, který s ním projde celou nabídku, vysvětlí postup při schválení obchodního případu a dohodne způsob podpisu smluvní dokumentace a předání vybraného vozu.

" CLICK - FINANCOVÁNÍ VOZŮ je krokem k většímu pohodlí zákazníků a transparentnosti financování vozů. Prostřednictvím této jednoduché aplikace může zákazník získat z pohodlí domova financování, o kterém má naprostý přehled a které neobsahuje žádné skryté náklady, často vznikající zejména při sjednávání financování prostřednictvím prodejce vozů či jiného zprostředkovatele," říká Rastislav Kereškéni, CEO a jednatel Raiffeisen - Leasing.
Ať už si chcete s pomocí úvěru či leasingu pořídit vůz nebo si budete půjčovat na něco jiného, zajímejte se o to, co je vlastně všechno ve finální ceně zahrnuto.
Pozornost věnujte zejména již výše zmíněnému ukazateli roční procentní sazby nákladů (RPSN), který umožňuje lépe vyhodnotit výhodnost nebo nevýhodnost poskytovaného úvěru. Udává totiž procentuální podíl z dlužné částky, který musí spotřebitel zaplatit za období jednoho roku v souvislosti se splátkami, správou a dalšími výdaji spojenými s čerpáním úvěru. Jednoduše řečeno platí, že čím nižší RPSN, tím pro spotřebitele lépe.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.