« Zpět

Finanční leasing a úvěr s AGRO LEASING J. Hradec

| 8. listopadu 2010 - 11:07 | Zprávy | Leasing

Služby společnosti AGRO LEASING jsou zaměřeny na finanční leasing a úvěr hmotného a nehmotného investičního majetku. Služby jsou vyhledávány v oblasti podnikatelské sféry i v oblasti fyzických osob - nepodnikatelů.

Služby společnosti AGRO LEASING jsou zaměřeny na finanční leasing a úvěr hmotného a nehmotného investičního majetku. Služby jsou vyhledávány v oblasti podnikatelské sféry i v oblasti fyzických osob - nepodnikatelů.

Hlavní cíl společnosti AGRO LEASING
Cílem společnosti AGRO LEASING je vykrýt požadavky trhu u podnikatelů i fyzických osob nepodnikatelů, kteří např. mají zájem řešit nákup osobního automobilu formou leasingu, úvěru. U podnikatelských subjektů je to zejména vybavení dopravní technikou: nákladními automobily, valníky, tahači, valníkovými návěsy, dále též vybavení strojním zařízením, vybavení technologických celků, vybavení výroby a v neposlední řadě též financování nemovitostí.
Společnost AGRO LEASING klade důraz na přiblížení se požadovaným podmínkám klientům, vypracovaní co nejvýhodnějších podmínek v oblasti akontace, splátek leasingu a splátek pojistného. Snahou je zabudovat pojistné do měsíčních splátek, snížit akontaci a měsíční splátky. Ohodnocení rizika je hlavním úkolem při snižování akontace a prodlužování doby splácení.
Cílem Agro Leasingu je spokojenost klienta, kterému chce nabídnout komplexní službu ve výše uvedených oblastech, ať již u financování dopravních prostředků, strojů a zařízení i výpočetní techniky. Postavení společnosti AGRO LEASING na trhu AGRO LEASING je leasingovou společností s charakterem stabilizovaného postavení na leasingovém trhu. Vyznačuje se pružností a přizpůsobení potřebám zákazníka především délkou splácení. Finanční leasing poskytuje jak pro nové, tak ojeté dopravní prostředky. Leasing strojů je zajišťován v širokém rozsahu komodit investičního majetku zařazeného do druhé odpisové skupiny. Agro Leasing zajišťuje stroje pro stavebnictví, strojírenství, potravinářství, textilní průmysl, dřevozpracující průmysl, zemědělství, zdravotnictví apod. Agro Leasing zajišťuje pojištění u dopravních prostředků na havárii, odcizení a sdružený živel, současně s tím nabízí klientům pojištění odpovědnosti z provozu motorového vozidla. U strojů a zařízení zabezpečuje pojištění na sdružený živel a odcizení. Důležitým předpokladem pro fungování leasingové společnosti je zachování stability a její další rozvoj. Agro Leasing se dále zaměřuje na zkvalitnění služeb a rozšíření své nabídky. Orientuje se na malé a střední podnikatele, upravuje podmínky leasingu pro potřebu klienta.
Produkty společnosti AGRO LEASING: l
easing osobních automobilů
leasing nákladních automobilů
leasing traktorů leasing strojů
leasing výpočetní a kancelářské techniky
leasing nemovitostí úvěr na osobní automobily úvěr na nákladní automobily úvěr na stroje a zařízení
Postup uzavření smlouvy na leasing či úvěr
Klient vyplní žádost o poskytnutí leasingového financování. K této žádosti připojuje doklady identifikačního charakteru: výpis z obchodního rejstříku, živnostenský list, příp. koncesi a osvědčení o DIČ, podklady ekonomického charakteru: kopii daňového přiznání za předchozí rok, výsledovku a rozvahu, příp. peněžní deník.
Bonita klienta je ověřena prostřednictvím programového vybavení s přihlédnutím k požadavkům klienta tak, aby byly zváženy veškeré podklady pro odpovědné financování. Po ověření bonity přistoupí pronajímatel k přípravě leasingové smlouvy.
Po podpisu smlouvy a složení akontace obdrží klient plnou moc pro vyzvednutí předmětu leasingu a předávací protokol, který potvrzuje spolu s dodavatelem předmětu leasingu.

Klient také obdrží plnou moc k převodu předmětu leasingu na svoji osobu nebo firmu. Po převodu předmětu leasingu zasílá klient velký technický průkaz spolu s předávacím protokolem pronajímateli.
U pronajímatele je uložen velký technický průkaz po dobu leasingu. V případě potřeby jsou doklady zasílány doporučenou poštou klientovi pro účely technické kontroly apod.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.