« Zpět

ČSOB Leasing nově nabízí značkové financování Kia Finance

| 27. ledna 2011 - 11:37 | Zprávy | Leasing

Společnost ČSOB Leasing se v lednu letošního roku stala oficiálním partnerem společnosti Kia Motors a bude nově nabízet značkové financování pod názvem Kia Finance. Zájemcům o vozy značky Kia bude ČSOB Leasing nabízet plnou produktovou škálu včetně pojištění. 

Společnost ČSOB Leasing se v lednu letošního roku stala oficiálním partnerem společnosti Kia Motors a bude nově nabízet značkové financování pod názvem Kia Finance. Zájemcům o vozy značky Kia bude ČSOB Leasing nabízet plnou produktovou škálu včetně pojištění.
„Jsem přesvědčen, že tato nová forma pokračující spolupráce vytvoří dlouhodobé a perspektivní obchodní partnerství, které povede k významné podpoře distribuce a prodeje nových vozidel značky Kia,“ říká ředitel pro financování osobních a užitkových vozidel ČSOB Leasing Pavel Doležel. „Značkové produkty mají ve společnosti ČSOB Leasing dlouhou tradici založenou na trvalé spolupráci s řadou importérů, výrobců a prodejců automobilů, ale i strojů a zařízení. Všechny partnery spojuje jeden společný zájem – uspokojit zákazníka a vedle služeb v nejvyšší kvalitě poskytovat značkové financování i řadu benefitů. Dodavatelé, kteří využívají výhod tohoto financování, tak mají možnost nabídnout svým zákazníkům finanční služby šité na míru, což výrazně podporuje jejich prodej,“ doplňuje Pavel Doležel.

„Poslední dva roky zajišťovala značkové financování pro dealerskou síť Kia Motors výhradně společnost UniCredit Leasing. My jsme se nyní rozhodli nabídku Kia Finance rozšířit, a proto jsme navázali na spolupráci s ČSOB Leasing, tradičně stabilním a silným partnerem našich dealerů. Tímto krokem jsme posunuli dlouhodobou spolupráci obou společností na kvalitativně vyšší úroveň a věříme, že to poznají hlavně zákazníci,“ říká generální ředitel KIA MOTORS CZECH Vít Pěkný. „Spolupráci se společností ČSOB Leasing v rámci značkového financování Kia Finance budeme podporovat řadou akčních produktů,“ dodává Vít Pěkný.
Společnost ČSOB Leasing nabízí zákazníkům Kia komplexní řadu finančních produktů od finančního leasingu pro podnikatele, přes úvěry pro spotřebitele a podnikatele, až po operativní leasing včetně jeho forem full service leasing a fleet management, a to pod obchodní značkou ČSOB Autolease. Zákazníci si mohou rovněž vybrat z výhodné nabídky pojištění. Dealerům Kia nabízíme výhodné financování skladových a předváděcích vozů.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.