« Zpět

ČSOB Leasing exkluzivně zajišťuje finanční služby pro ZETOR pod značkou ZETOR FINANCE

| 26. srpna 2011 - 9:42 | Zprávy | Leasing pro podnikatele

ČSOB Leasing, a.s. a společnost ZETOR TRACTORS a.s. uzavřely partnerství pro spolupráci v oblasti financování obchodu a prodeje traktorů ZETOR. ČSOB Leasing se tímto stal exkluzivním partnerem pro zajištění značkového financování ZETOR FINANCE. Finanční služby a produkty budou prvně představeny autorizovaným dealerům traktorů Zetor na výstavě Země Živitelka 2011.

ČSOB Leasing, a.s. a společnost ZETOR TRACTORS a.s. uzavřely partnerství pro spolupráci v oblasti financování obchodu a prodeje traktorů ZETOR. ČSOB Leasing se tímto stal exkluzivním partnerem pro zajištění značkového financování ZETOR FINANCE. Finanční služby a produkty budou prvně představeny autorizovaným dealerům traktorů Zetor na výstavě Země Živitelka 2011.
„Jsme velmi rádi, že se nám podařilo upevnit naši spolupráci se společností ZETOR TRACTORS a posunout ji na další úroveň. Chceme podpořit společnost ZETOR TRACTORS v jejím růstu na českém trhu financováním obchodu a nabídkou financování a pojištění pro uživatele traktorů Zetor. Naši zákazníci se budou s finančními produkty a službami ČSOB Leasing setkávat pod značkou Zetor Finance.“

Josef Rosenkranz, místopředseda představenstva a výkonný ředitel pro obchod ČSOB Leasing

„O tom že je ČSOB Leasing velmi solidním partnerem pro značku Zetor a její zákazníky, jsme se přesvědčili mnohokrát, letos například při úzké spolupráci na úspěšné Tractor show pořádané u příležitosti oslav 65. výročí vzniku Zetoru. To, že více než tři čtvrtiny všech poskytnutých financování v České republice a na Slovensku jde právě přes ČSOB Leasing je jasným indikátorem skutečnosti, že financování a služby s ním spojené jsou zákazníky přijímány více než dobře. Očekáváme, že značka Zetor Finance se postupně stane zárukou špičkového financování, které má pro naše zákazníky jasné přínosy.“

Yaman Yalcin, obchodní ředitel ZETOR TRACTORS

„Pro autorizované dealery Zetor máme připraveno financování skladů, které je flexibilní podle potřeby dealera. Dále škálu finančních produktů pro koncové uživatele vč. financování s podporou PGRLF, pojištění traktorů a pojištění prodloužené záruky, to vše pod značkou Zetor Finance.“

Financování obchodu pro autorizované dealery traktorů Zetor

ČSOB Leasing zajistí financování distribuční sítě autorizovaných prodejců Zetor formou rámcového obchodního úvěru poskytovaného jednotlivým autorizovaným dealerům Zetor. Jedná se o revolvingový produkt, který dealerům umožňuje čerpání finančních prostředků podle jejich potřeby a požadavků na velikost skladu s traktory.

Finanční produkty pro zákazníky nakupující traktory Zetor
Pro nákup traktorů Zetor koncovými uživately má ČSOB Leasing připraveny finančně zvýhodněné produkty: finanční leasing a zákaznický úvěr – „Zetor Finance Diskont“ a zákaznický úvěr s podporou čerpanou z PGRLF – „Zetor Finance PGRLF“ (PGRLF – podpůrný garanční rolnický a lesnický fond).

Prodej je dále podpořen produkty „Zetor Finance Service Free“ – kdy zákazník při pořízení traktoru formou jednoho z výše uvedených produktů obdrží poukaz na servis a oleje v hodnotě 10.000 Kč.

Mimo standardních produktů pojištění traktorů, ČSOB Leasing nabízí i možnosti pojištění prodloužené záruky na traktory Zetor, které kryje zejména škody vzniklé opotřebením.

Zetor Finance QUICK Lease – umožňuje klientům, při složení 15%-tní akontace, rychlé a jednoduché schválení žádosti o financování. To pouze na základě žádosti o financování a identifikačních dokladů zákazníka.

Značka „Zetor Finance“
Zetor Finance je ochranná známka registrována v textové i grafické podobě, vlastněná společností ZETOR TRACTORS a.s. Ta ji propůjčila společnosti ČSOB Leasing k propagaci a prezentaci finančních produktů pro značku Zetor a jeho dealerskou síť v České republice.

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.