« Zpět

Akční nabídkou LIGHT od ŠkoFINu závazky klientům nenarostou

| 9. října 2009 - 8:41 | Zprávy | Leasing pro podnikatele

Výrazně štíhlejší splátky nyní nabízí ŠkoFIN ve svém podzimním produktuktu s názvem LIGHT, který umožňuje nízké úročení nových vozů značky Volkswagen, Audi a SEAT. Při kombinaci vhodné délky splácení a velikosti splátky předem lze navíc pořídit automobil dokonce s nulovým navýšením. 

Výrazně štíhlejší splátky nyní nabízí ŠkoFIN ve svém podzimním produktuktu s názvem LIGHT, který umožňuje nízké úročení nových vozů značky Volkswagen, Audi a SEAT. Při kombinaci vhodné délky splácení a velikosti splátky předem lze navíc pořídit automobil dokonce s nulovým navýšením.
Pořízení vozu na splátky je díky této akci jednoznačně efektivnější variantou než jeho nákup za hotové. Hotovost naspořenou pro tento účel lze použít jinak, zhodnocovat ji v investicích. Principem nové nabídky LIGHT je především snížená úroková sazba, roční úroková sazba se zde pohybuje od 0 % do 8,9 %, což je pro klienty velmi výhodné. ŠkoFIN tak ve spolupráci s výrobci vozů a svými partnery znovu dokládá, že jejím cílem je vycházet klientům vstříc a umožnit jim pořízení nového kvalitního vozu z portfolia koncernu VW.
Akční nabídka LIGHT umožňuje využít nákup také prostřednictvím úvěru a platí pro spotřebitele - jednotlivce i firmy. Zejména podnikatelé však mohou jejím prostřednictvím získat další výhodu kromě těch, které v současné době již využívají. Daňové odpočty u všech osobních vozů a zkrácené odepisování umožnil stát. Velmi nízkou až nulovou cenu financování LIGHT pak nyní nabízí ŠkoFIN. Pokud se klient rozhodne pro složení například 60 procent ceny vozu předem s úmyslem splácet úvěr či finanční leasing po dobu dvou let, může mít Volkswagen, ale i koncernové vozy Audi či SEAT v hodnotě 650 tisíc korun navíc s nulovým navýšením. Faktickou půjčku zadarmo však mohou při vhodné kombinaci parametrů získat i zájemci o podstatně dražší auta. Například modelem za půldruhého milionu může klient odjet po složení 80 procent ceny a přitom během dvou let splácení nezaplatí navíc ani korunu. Stejně tak v případě, že zvolí splácení na tři roky a se stejnou výší splátky předem má pak zadarmo financování auta ve výši 800 tisíc korun. Klientovy závazky v takovém případě nenarostou nad rámec pořizovací ceny vozu.
Výše uvedené výhody nijak neomezují pružnost či dostupnost financování. Stále existuje možnost zvolit si délku splácení mezi dvěma a šesti lety a výši splátky předem mezi 10 a 80 procenty pořizovací ceny vozu. Zůstatková cena auta se může pohybovat od jednoho sta korun až po 30 procent pořizovací ceny. Součástí měsíčních splátek je navíc kompletní pojištění od České pojišťovny. Zahrnuje povinné ručení, havarijní pojištění se spoluúčastí 5 % nebo 10 % a volitelně také další doplňková pojištění (například připojištění čelního skla atd.).

Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.