« Zpět

Za platby kartou přináší Fio banka odměny klientům

| 29. května 2015 - 9:57 | Zprávy | Karty

Klienti Fio banky nyní získají zpět část peněz z každé platby ve vybraných obchodech díky unikátnímu věrnostnímu programu MasterCard Priceless Specials. Držitelé platebních karet MasterCard a Maestro si tak mohou k Fio účtům bez poplatků, které šetří jejich peníze, nově i spořit.

Česká Fio banka ve spolupráci se společností MasterCard představila program Priceless Specials, který současným i budoucím držitelům karet MasterCard a Maestro umožňuje získat část utracených financí zpět, a to v rozmezí 1 -  15 % ze zaplacené částky. V současné době je do programu zapojeno dvacet jedna obchodních partnerů na šesti stech místech po celé České republice. Součástí věrnostního programu jsou automaticky všichni klienti Fio banky, kteří mají ke svému osobnímu či podnikatelskému účtu vydanou kartu MasterCard či Maestro, aniž by se museli registrovat. Využívání programu je zcela zdarma. Stačí v některém z partnerských obchodů zaplatit kartou a peníze pak budou připsány na účet majitele karty vždy po nasbírání minimálně 100 Kč.
 
„Základem Priceless Specials je princip money back, tedy vrácení určité částky z nákupu. Dosud nebyl na našem trhu představen takto rozsáhlý a unikátní program. Neomezuje se jen na jeden řetězec, přináší výhody u širokého spektra obchodníků,“ říká Matouš Michněvič, ředitel pro produkty a program Priceless Specials ze společnosti MasterCard.
 
Klienti mají navíc možnost získat další výhody v podobě slevových voucherů nebo si mohou splnit svůj sen. Pro tyto benefity se musí bezplatně registrovat na webových stránkách programu www.specials.cz, kde ve svém osobním profilu vyplní, jaký sen si přejí splnit. MasterCard pak jednou do měsíce vybere jednoho šťastného, který tak může získat např. vstupenky na sportovní či kulturní akci nebo výlet pro celou rodinu.
 
„Jsme rádi, když můžeme klientům nabídnout něco speciálního, co jim přinese další výhody k našim účtům bez poplatků. Věrnostní program Priceless Specials je přesně takovým příkladem, kdy se z běžného placení kartou stává spoření,“ komentuje spuštění programu Ján Franek, tiskový mluvčí Fio banky.
 
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.