« Zpět

Nakupujte v listopadu s bezkontaktní platební nálepkou a získejte slevu až 500 Kč

| 11. listopadu 2014 - 13:23 | Zprávy | Karty

Speciální předvánoční akci k bezkontaktním platebním nálepkám si na listopad připravila společnost Cetelem. Pomocí nálepky Cetelem mohou klienti levněji nakupovat do 25. listopadu a mohou získat na platbách nálepkami zpět až 500 korun.

Na platby provedené v tomto období se bude vztahovat speciální sleva na nákupy u obchodníků ve výši pět procent z ceny zboží a služeb. Díky odměnám za využívání Kreditní karty Cetelem mohou klienti měsíčně získat zpět dalších až 800 korun. Celkově tedy mohou v listopadu ušetřit až 1300 korun.
 
Vydání, aktivace a využívání nálepky jsou zdarma
Klienti si mohou zažádat o bezkontaktní platební nálepky, pokud vlastní Kreditní kartu Cetelem. Vydání, aktivace a využívání nálepky jsou přitom zdarma. Platit s ní je možné u všech obchodníků v České republice i zahraničí. Až pět platebních nálepek lze získat k jedné kreditní kartě. 
 
Nálepky jako forma kapesného pro děti
Nálepky Cetelem mohou sloužit i více členům rodiny a lze je využít i jako formu kapesného pro děti. Pro každou nálepku je totiž možné stanovit limit na týdenní výši čerpání v rozmezí od 50 do 5000 Kč. Prostřednictvím Klientské zóny si klient může sám kdykoli limit změnit, pokud mu jeho výše nebude vyhovovat.
 
Každá bezkontaktní platební nálepka má svůj jedinečný PIN kód, který je odlišný od PIN kódu kreditní karty, k níž je platební nálepka vydaná. Pro platby do 500 Kč není však zapotřebí PIN zadávat. Při placení prostřednictvím nálepky Cetelem mohou klienti využívat bezúročné období až 55 dní stejně jako při platbě klasickou kreditní kartou.
Vyměňte si vaše zkušenosti v oblasti finančních produktů.

Diskuse

Vložte svůj dotaz

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.